Idéer för Funny License Plates

Du registreringsskylt är inte bara en juridisk del av din bil, är det också en chans för dig att uttrycka dig och ytterligare anpassa din bil. Du kan göra registreringsskylten gäller din bil eller något om dig själv. Lagligt du inte kan ha något obscent eller vulgärt som din tallrik, men de särskilda lagar om detta varierar från land till land - så att du kan föreslå din tallrik, men det kan få avslag. Work-Related

Ha din registreringsskylt vara arbetsrelaterade för ett skratt. Till exempel, om du är en regeringstjänsteman, har en skylt som säger "IWRK4U" mening "Jag jobbar för dig." Eller om du jobbar på en snabbmatsrestaurang plats, har skyltar som läser "BRGRBOY" för Burger Boy. Peta roligt på jobbet för att göra det roligare att något enkelt som "SCRTRY" för sekreteraren är inte roligt, men är mer av ett uttalande.
Personligt

Gör din registreringsskylt en personlig talesätt. Till exempel, om du är en fotboll mamma, lägg det på din tallrik. Det borde stå "SCCRMOM." Eller om du gillar att köra på fritiden plattan kan säga "Jag <3RNNING" eller "I <3TORUN." Ta reda på hur många bokstäver på om registreringsskyltar i ditt tillstånd, eftersom vissa har mer än andra, och även vad som formar du kan använda (som hjärtan eller stjärnor). För att göra det roligt, måste du peta lite kul på dig själv.
Saying

Sätt ett populärt av bekanta ordstävet på din registreringsskylt. Till exempel, om du är en James Bond-fan, har "BOND007" som din registreringsskylt. Ett annat exempel är "ARETE" som på grekiska betyder "Excellence", så för att göra det roligt till något före eller efter det. Din plattan behöver inte vara på engelska om annat språk har sagt att du vill ha. För video gamer, få en skylt som säger "LOL N00B," med hänvisning till en ny spelare.
Bilrelaterade

Vissa personer får registreringsskyltar som hänför sig till deras bilen och dess hastighet eller göra. Till exempel, om en snabb bil, få en skylt som säger något i stil med "2FST4U" mening "för snabbt för dig." Eller du kan få något som hör till gör om din bil som "BMRLVR" mening "Beemer älskare." "Beemer" är ett smeknamn för BMW-bilar så detta är en rolig, smart sätt att berätta för folk att du älskar din bil. Om du kör ett stort fordon som använder en hel del gas, få en skylt som säger "GLBLWMR" mening "Global Warmer." Detta är ett sätt att göra narr av det faktum att du kör en "gas MATVRAK." Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/license-plates/92832.html

Previous:
Next:

registreringsskyltar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.