Hur återställa Plates Auto License

registreringsskyltar är en integrerad del av bil historia och kan vara den perfekta presenten till solfångare eller ägare av klassiska bilar. Den första staten i USA att utfärda en registreringsskylt var Massachusetts i juni 1903. Plattan är numrerade "1" och familjen av den ursprungliga ägaren behåller registreringen aktiv. Staterna utforma sina egna registreringsskyltar och de ibland ändra designen gör forskningen ett måste för att säkerställa äktheten av din restaurering. Saker du behöver
Handskar
Färgborttagningsmedel
Stålull
Tänger
Hammer
Silvertejp
tidningen
handduk
Paint
liten pensel
Visa fler instruktioner
ett tags

Forskning i samma år som din bil för att upptäcka vad som är äkta. Anteckna de färger och märkningar.
2

besök visar bil och loppmarknader för att köpa en gammal registreringsskylt.
3

Följ instruktionerna på färgborttagningsmedel för att ta bort färg och rost från plattan. Använd stålull försiktigt för att avlägsna eventuell kvarvarande rost.
4

Använd tång för att räta ut eventuella böjar längs kanten av plattan och ta bort eventuella skevhet genom att böja plåten med händerna. Försiktigt hammare på plattan för att ta bort veck men lägga en handduk över plattan först för att förhindra att lämna hammare märken.
5

Applicera etsning primer till plattan enligt tillverkarens anvisningar. Primern binder med metallen gör att plattan att behålla färgen.
6

Applicera sprayfärg med flera lager för att täcka hela taggen. Låt färgen torka mellan strykningarna. Måla siffror och några detaljer för hand med en liten borste hålla de ursprungliga färgerna i plattans färg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/license-plates/92831.html

Previous:
Next:

registreringsskyltar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.