Hur att renovera Antik registreringsskyltar

Antika registreringsskyltar är en del av Americana, är som något som gjorts i Amerika och som hänför sig till en viss tidsperiod. Vintage registreringsskyltar som gjordes fram till 1950 och inte senare än 1960 är samlarobjekt, eftersom de är från en era av klassiska bilar som anses antik idag. Gamla bilar i allmänhet är värdefulla, och antika registreringsskyltar från dessa gamla bilar är eftertraktade av samlare. Skick kan vara en faktor i hur samlare väljer plattorna. Saker du behöver
thinner
liten pensel
Pappershandduk
Bricks
Tänger
Målare staffli
metallfärg
Artist penslar
Klar akryl matt glans sprayfärg
Visa fler instruktioner
1

Rena antika registreringsskyltar genom att först ta bort envisa lager av smuts, rost eller smuts. Använd thinner och en liten pensel. Applicera en liten mängd thinner till spetsen på borsten, och spridning i jämna slag över ytan på registreringsskylten. Detta bör endast användas när du målar hela ytan, om de är slitna. Använd inte thinner på en nära mint antik registreringsskylt som är bara lite smutsig.
2

Platta registreringsskylten innan du arbetar på det med färg efter rengöring. Ta plattan och placera den på en stadig plan yta. Sätt ett ark papper handduk under plattan, och sedan en på toppen. Ta ett tungt föremål, såsom en stor tegelsten, och placera det försiktigt på toppen av plattan. Lägg en annan tegelsten eller två, för att hjälpa platta plattan jämnt. Använd tång för att böja tillbaka på plats små delar av plattan som är bara lätt böjda.
3

Placera plattan på en målare staffli, eller en stadig yta så att den inte flytta. Forskning färgerna på plattan och siffror om att återställa till nära ursprungligt skick. Du bör försöka att hålla plattan så original som möjligt för att hjälpa till att behålla den autentiska antika utseende av plattan. Om plattan behöver bara en touch-up också, få rätt färg för målning av metall på en järnaffär.
4

Använd olika stora penslar konstnären måla, och prime plattan först med metallfärg primer i förväg för att få en jämnare yta. Låt torka, och sedan börja basfärgen. Applicera ett skikt och låt torka. Upprepa på baksidan av plattan. Se hur färgen ser ut. Om plattan behöver annan jacka, sedan åter på en sekund. Låt torka. Följ indraget på plattan där siffror och bokstäver är på framsidan. Använd svart färg för siffror och bokstäver. Försök att måla så snyggt och jämnt som möjligt.
5

Använd en klar akryl matt glans sprayfärg för att ge plattan en subtil glans och för att skydda lacken nya siffror och bokstäver när det är torrt. Detta kommer att ge plattan ett original "nytt" utseende, och ska pågå under ganska lång tid. Visa plattan på en hylla eller vägg, eller stoppa undan i en ren, torr plats för att skydda den nya finishen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/license-plates/92827.html

Previous:
Next:

registreringsskyltar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.