Hur man designar en tallrik Motorcykel Number

Det är tillåtet att använda personliga registreringsskyltar på personbilar, lastbilar, släpvagnar och motorcyklar, enligt New York Department of Motor Vehicles. När du registrerar din motorcykel, kan du få en egen skylt som speglar din personliga stil. Du kan designa hela plattan på Internet. Från bakgrundsfärg för text stil, kommer allt att vara din egen skapelse, vilket gör att din cykel för att sticka ut på vägen. Saker du behöver
Fordonets registreringsnummer
Visa fler instruktioner
1

Navigera till webbplatsen för ett företag som gör egna registreringsskyltar. Några av dessa webbplatser innehåller Bike-tallrik, tallrikar Demon och personliga skyltar Bike.
2

Börja designa din skylt på hemsidan. Först, ange storlek och stil på plattan enligt de alternativ som tillhandahålls av webbplatsen. Addera 3

Ge ditt nummer cykel registrering, vilket kommer att visas på plattan.

4

Välj bakgrundsfärg och välj ett teckensnitt.
5

lägga till produkter, om webbplatsen tillåter, t.ex. slogan, emblem eller gränser för plattan. Webbplatsen kommer att tillhandahålla mallar för dig att använda.
P Om en webbplats inte ger möjlighet att lägga till produkter, kan du begära att en punkt skall läggas till din tallrik i "Övrig info" textrutan.
6

placera ordningen för plattan. De flesta webbplatser accepterar betalning online och din skylt anländer inom några dagar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/license-plates/92813.html

Previous:
Next:

registreringsskyltar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.