Så här kontrollerar Antal plattor

I vissa situationer uppstår ett behov av att kontrollera fordonets registreringsskylt. Inkasserare hitta gäldenärer genom att spåra deras registreringsskyltar. Om du har blivit utsatt för en träff och köra eller om någon har följt efter dig, och du har möjlighet att skriva ned plattan antalet gärningsmannen, kan du kolla på registreringsskylten för att fastställa personens identitet. Instruktioner
genom DMV
1

Lokalisera och kontakta din statens Institutionen för motorfordon (DMV). Varje stat har sin egen DMV. För att hitta din statens DMV, se länk i Resources nedan.
2

Fråga de berörda myndigheterna på DMV kontoret om de lagar och förordningar beträffande kontroll av ett antal registreringsskylt.

3

Ange registreringsnumret till DMV och fråga om de kan ge information om den aktuella bilen. DMV i vissa stater får betalt för denna information, medan den i andra erbjuds gratis. Om du inte kan få denna information från DMV, se avsnitt nedan. Genom ett specialiserat företag
4

Addera Gå till en online-webbplats som tillåter dig att titta upp registreringsskylt siffror. Några av dessa webbplatser är Abika, Licens-Plate-Sök och Lookup-licens-Plate (se Resurser).
5

registrera sig på webbplatsen genom vilken du väljer att leta upp registreringsnummer. För att registrera måste du ange kreditkortsinformation. Kontroll siffror registreringsskylt vanligtvis kostar mellan $ 25 och $ 100, som i augusti 2010. Många av dessa webbplatser erbjuder abonnemang för sex månader eller längre, under vilken period du kan kontrollera så många platta nummer som du önskar.
6

förse webbplatsen med registreringsnumret du vill kontrollera. Webbplatsen kommer att ge information inklusive förarens namn, stad, stat och postnummer för platsen där plattorna utfärdades. I vissa fall kanske du har turen att hitta andra detaljer såsom ägarens senast kända adress, ögonfärg, längd och vikt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/license-plates/92809.html

Previous:
Next:

registreringsskyltar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.