Minnesota Samlarobjekt Plate Lagar

Samlarobjekt plattorna specialitet registreringsskyltar som är utformade för klassisk, äldre bilar som förarna använder som samlarobjekt. I Minnesota, samlare plattorna skiljer sig från standard-frågan blåvita registreringsskyltar. Delstaten Minnesota har vissa regler och lagar som rör samlare plattorna. Fordonstyp

Enligt Minnesota tjänstgörande Revisor av stadgarna, måste fordonen uppfylla vissa krav för att visa samlare plattorna. Fordonet måste vara minst 20 modell år eller minst 10 årsmodeller gammal och med "ett organ eller motor stil varav högst 500 tillverkades i eller importeras till USA i någon årsmodell" och "som tillverkades efter 1935. "
Application Process

Enligt Minnesota lag måste en bilägare som vill ansöka om en samlare skylt avger en skriftlig försäkran till staten styrker hennes namn, namnet på den person som hon köpte bilen, märke, modell och år för fordonet och tillverkarens fordonets identifieringsnummer (VIN). Om bilen är 10 till 19 år gammal, måste ägarna intygar också att den uppfyller de sällsynthet krav som anges i första stycket. Bilägare måste också framgå att fordonet används som ett samlarobjekt och inte för transportändamål.
Plate Layout

Enligt Minnesota lag, samlare plattorna måste innehålla siffror, "Minnesota" och "Collector". Minnesota samlare plattorna förfaller aldrig, och plattorna har inget datum eller flikar år. Samlare plattorna behöver inte förnyas så länge bilen finns och är i Minnesota.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/license-plates/92805.html

Previous:
Next:

registreringsskyltar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.