Hur man skapar en Vanity Plate

Tillsammans med dekorationer och bildekaler , ett roligt sätt att visa din personlighet på din bil är med en anpassad fåfänga platta . Kanske du vill att ditt efternamn eller namnet på ditt företag på din registreringsskylt . Kostnaden för en fåfänga platta skiljer sig från land till land , men från och med 2010 den billigaste fåfänga plattan var $ 12 i Florida , och den dyraste var $ 195 i Texas . Vissa stater kräver också en årlig registreringsavgift för fåfänga plåtar . Instruktioner
1

Gör en lista av möjligheter fåfänga plattan . Se till att alla dina idéer passar allt utrymme regler som ert land har . Varje stat har en gräns för antalet tecken din fåfänga plattan kan ha .
2

Besök din statens DMV hemsida och leta upp fåfänga plattan sökning. Ange önskad skylt i sökrutan och se om det är tillgängligt . Om det inte är , prova olika stavningar eller en annan fåfänga plattan tills du hittar ett tillgängligt alternativ .
3

Välj en stil registreringsskylt . Varje stat har en mängd olika stilar registreringsskylt för att välja från .
4

Beställ din fåfänga plattan . De flesta stater tillåter dig att beställa din fåfänga plattor på nätet , men vissa kan kräva att du fyller i pappersarbete vid Department of Motor Vehicles .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/license-plates/92804.html

Previous:
Next:

registreringsskyltar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.