Personlig statliga Tag Idéer

Alternativet att anpassa din registreringsskylt, trots den extra kostnaden, är något som många människor i USA har drivit, vilket leder till en uppsjö av roliga ordstäv, smarta förkortningar och även bilder och mönster i vissa stater. Om du är intresserad av att få en fåfänga tallrik, fundera på vad ditt syfte är: att göra bilen lättare att identifiera? För att göra andras skratt? Då kan du få kreativ med dina idéer. Roliga Förkortningar
p Om du har en favorit ordspråk eller en fras, överväga att förkorta den för en registreringsskylt. Tänk på märke och modell av din bil för inspiration. Till exempel är XCUZE M3 ("Excuse Me") en söt förkortning, men att sätta det på en BMW M3 gör det ännu mer smart. En Mustang kan ha plattan "1DFOAL" ("Underbart") som en smart hyllning till sin make. Tusentals förkortningar är potentiellt tillgängliga.
Skola eller grupptillhörighet

har du en viss förkärlek för din alma mater? Är du en rabiat sportfantast eller extremt lojala mot ett visst lag eller idrott? En fåfänga plattan är en perfekt plats för att visa upp din skola eller team stolthet. Du kan använda den gemensamma Förkortning av en viss skola (UO för University of Oregon) eller kanske en cheer (GODUCKS, till exempel). Dessa idéer är särskilt bra att få inom den låga begränsningen av vissa staters fåfänga registreringsskyltar.
Namn eller titlar
p Om du är särskilt stolt över en titel, relation eller expertis till dig, kanske du vill lägga den på din fåfänga tallrik. Det första alternativet är en titel, men du bör vara medveten om att vissa människor sinne finna det lite arrogant. Till exempel kan MRSCEO eller 10ISCHAMP speglar dina prestationer.

För vissa människor, är en familjär relation av särskild betydelse, oavsett om det är som en morförälder, make eller fosterförälder. Om du är nära dina barnbarn, till exempel, kan du prova GR8GRDMA.

Slutligen kanske du vill sätta ditt eget namn, först eller sist, på plattan för att göra det riktigt personligt.


Presenter

fåfängaregistreringsskylt är en vanlig och speciell present till en nära anhörig. Du kan använda plattan för att fira, plattare, retas eller imponera. Till exempel, om du skulle överraska din dotter med en ny bil på hennes födelsedag, kan du inkludera personliga taggar som säger STDNTDRVR som ett sätt att göra narr. Eller som en fars dag present, kan du förnya din fars registreringsskyltar och anpassa dem med # 1DAD.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/license-plates/92798.html

Previous:
Next:

registreringsskyltar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.