Roliga Vanity Plate Idéer

Vem har inte hittat en lite humor i fåfänga registreringsskyltar de plats bland de fordon som by rusar på hårt trafikerade gator och vägar. Att säga något roligt - en ordlek, en dubbelmening, en smart stavningen - är inte lätt i sju tecken eller mindre, men här är några idéer att komma igång. Rolig Hobby-tema Tallrikar
p Om du har en favorit hobby eller sport, försök att komma upp med en rolig fåfängaregistreringsskylt utifrån denna favorit aktivitet. Du kan tänka på gemensamma inslag i denna verksamhet eller till och med inne skämt du dela med vänner som skulle kunna komma från denna hobby och använda dem som inspiration för din fåfänga plattan. Till exempel, om du älskar att spela golf, kan du överväga "TEEMAN," "teetime" eller, "SCHWING." Om du inte har en favorit hobby, prova att använda ditt yrke för inspiration. Det är, om du är en tandläkare, kan din fåfänga tallrik läsa "IFLOSSEM." Ibland kanske du behöver för att få kreativ med stavningen av din registreringsskylt. Prova till exempel subbing nummer ett för "I," nummer fyra för ett "A" och nummer tre för bokstaven "E"
Internet fraser
< p> Internet fikonspråk fungerar bra på fåfänga plattor, om du är bekant med sociala nätverk och textmeddelanden som tvingar dig att passa din hela meddelandet i några små tecken. Överväg att använda en favorit internet uttryck eller en som du använder ofta till din tallrik. Internet fraser som "OMG" (Oh my god), "LOL" (skrattar högt) och "ROFL" (rullande på golvet skrattande) är bland de många val. Prova till exempel "LOLATU" (skrattar högt åt dig) är lekfullt konkurrera med andra bilar på vägen och lätt för Internet-kunniga tittare att förstå.
Kändisar och tecken

Kändisar är vanliga inspiration för fåfänga plåtar. Till exempel har COOLPL8Z, en webbplats som har ett bildgalleri av roliga registreringsskyltar, en vit Ford Bronco med plattan "INTE EGT." Du kan också använda karaktärer från böcker, film och tv för roliga idéer till teman registreringsskylt, speciellt om du passar i en ordlek eller stava dem på intressanta sätt att passa mediet. Tänk på din favorit bok eller film och välja ett tecken eller tema för inspiration till din tallrik. Till exempel, om du gillar Star Wars-filmerna, kan din registreringsskylt läsa "CAR VADER" eller "H4N SOLO" för att påminna läsarna av tecken "Darth Vader" eller "Han Solo."


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/license-plates/92795.html

Previous:
Next:

registreringsskyltar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.