Hur ta reda på om en personlig registreringsskylt nummer är tillgängligt

Personalized (eller "vanity") plattor finns tillgängliga i alla stater, de flesta provinser i Kanada och i många andra länder runt om i världen. De flesta som äger dessa plattor använder dem för att skicka ett meddelande eller som ett sätt att marknadsföra sin verksamhet. I många stater är det enda sättet att ta reda på om brevet-numret sekvens du vill ha finns tillgängligt genom att lämna in en ansökan. Instruktioner
1

Tänk på en bokstav-nummer sekvens som förmedlar budskapet du vill sända. I de flesta stater, är det maximala antalet siffror för sådana plattor sju, även om vissa stater tillåter färre. Kontrollera med din statens motorfordon avdelning (online eller i person) för att ta reda på hur många siffror du kan använda. Du bör tänka på flera variationer och vara redo att lämna in dem alla på grund av populariteten av fåfänga plattor.
2

Gå online till din statens motorfordon avdelning hemsida. Många stater erbjuder en automatisk sökning efter brev-talföljder. Om en sådan tjänst inte är tillgänglig online, besök regional motorfordon avdelning kontor.
3

Fyll i ansökningsblanketten för att begära en personlig registreringsskylt. Formuläret kommer att innehålla en ruta där det kommer att uppmana dig att skriva i brevet-talföljden önskas (s). Denna blankett finns på nätet i många stater.
4

Betala ansökningsavgiften och skicka formuläret. Motorfordonen Avdelningen kommer att göra en sökning för att se om den begärda sekvensen är tillgänglig. Om du skickar in formuläret personligen på kontoret, bör expediten kunna berätta på den tiden, om den begärda sekvensen är tillgänglig. Resultaten kan ta några dagar för online inlagor. Du kan ändra din begäran om den önskade sekvensen är redan i bruk.
5

Samla en återbetalning av din avgift om den begärda skrivelsen-nummer sekvens används redan i ditt tillstånd. Återgå till motorfordon avdelning med kvittot för att hämta din återbetalning. Om du lämnat in formuläret på nätet, kommer webbplatsen att hänvisa dig om hur du samlar din återbetalas avgiften. I de flesta stater, det finns ingen gräns för hur många gånger du kan lämna in denna ansökan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/license-plates/92788.html

Previous:
Next:

registreringsskyltar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.