Hur man kör en registreringsskylt

Genom att köra en registreringsskylt, kan du få personlig information om ägaren av ett fordon. Det finns många skäl till varför en person som kanske vill köra en registreringsskylt. Men civila har begränsad tillgång till denna information. Institutionen för motorfordon (DMV) och polisen är de enda behörig personal juridiskt tillåtet att spåra en registreringsskylt. Förarens Privacy Protection Act (DDPA) har restriktioner för skäl för att köra en registreringsskylt. Om dina skäl är i överensstämmelse, kan du kontakta DMV eller polisen för att köra en registreringsskylt. Saker du behöver
Registreringsskylt Form
av betalning
Visa fler instruktioner
Hur man driver en registreringsskylt
1

Kontakta Department of Motor fordon. Den DMV bör vara ditt första stopp. De kommer att ha register över ägare registreringsskylt. Kontakta DMV ligger i delstaten körkortet plattan du försöker köra.
2

Fyll i ett formulär. Vissa stater kommer att ha dessa blanketter på nätet. Om formulär är inte tillgänglig på nätet, beställa en blankett från den lokala DMV.
3

igenom proceduren. Vissa former krävs underskrift av ett företag eller statlig tjänsteman. Till exempel kan formen behöva kompletteras med en försäkring byrå, om orsaken till att köra registreringsskylten är olyckor relaterade. Klargöra förfarandet med en administratör innan du fyller i formuläret.
4

betala avgifterna. Den DMV kommer ut en avgift för att köra en registreringsskylt. Avgifterna varierar beroende på läget. Kontrollera med den lokala anläggningen för exakt kostnad.
5

Skaffa information. Information om ägaren av registreringsskylten kommer att släppas till dig om DMV anser att din begäran är i överensstämmelse med DDPA. Om din ansökan avslås, kan du söka upp en privatdetektiv för att ytterligare hjälpa dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/license-plates/92782.html

Previous:
Next:

registreringsskyltar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.