Återställa en registreringsskylt

registreringsskyltar identifierar din bil och registrerar din körning historia, för att säkerställa att vägarna är säkra för alla bilister. Övertid, kan registreringsskyltar bli slitna och rostiga grund dagliga väderförhållanden. Restaurering är perfekt när du har skaffat en uppsättning vintage registreringsskyltar du planerar att visa på din vintage bil. När din registreringsskylt är i dåligt skick måste du fixa det, för att återställa det till dess "helt nytt" utseende och lyster. Det finns många bilverkstäder som återställer din registreringsskylt men det finns också företag som bara återställa och fixa registreringsskyltar. Det är möjligt att återställa din älskade registreringsskyltar själv och få dem tillbaka till sin optimala kondition på nolltid. Saker du behöver
registreringsskyltar
Färgborttagare
Sand papper
Sand Blaster
Tänger
Hammer
Etsning primer
Paint
pensel

Visa fler instruktioner
Återställa registreringsskyltar
1

Registrera registreringsskylten med Department of Motor Vehicles (DMV) i ditt tillstånd. Vintage registreringsskyltar kan köpas på de flesta lokala bil visar och loppmarknader. Varje stat har en variation av tillverkningsår (YOM) lag som tillåter gamla bilägare att visa registreringsskyltar för året bilen byggdes. DMV kontoret i ditt tillstånd kommer att kunna instruera dig om hur du registrerar din vintage registreringsskylt.
2

Strip den gamla färgen från registreringsskylten med färgborttagningsmedel. Den rost och färg kan också tas bort med sandpapper eller en sand blaster men du måste vara mycket försiktiga eftersom den metall som används för att göra registreringsskyltar är mycket tunn och en sand blaster kan gå igenom metall. <
br> 3

Reshape registreringsskylten om den är böjd på något sätt. Second Chance Garage säger att det bästa sättet att avlägsnar böjar från en registreringsskylt är att använda händerna. Registreringsskyltar är gjorda av tunn metall, så att du kan använda dina händer för att räta ut plattan. Använd tång för att räta kanter registreringsskylten.
4

Prime registreringsskylten med etsning primer, som används i bilar. Den primer används för att skydda metallen och binda färgen på metallen.
5

Måla registreringsskylten den färg du önskar. Du kan måla registreringsskylten vilken färg det var när den först tillverkades. Måla hela registreringsskylten med en färg och sedan måla siffrorna på registreringsskylten med en liten konstnär pensel, som kan köpas på en farkost butik. Du kan avsluta licensen plattan med en blank yta för att få ett glänsande, professionell look.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/license-plates/92778.html

Previous:
Next:

registreringsskyltar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.