Hur du anpassar din registreringsskylt

Enligt den inofficiella DMV Guide, de flesta stater kräver att alla registrerade fordon att ha en unik kod som inte redan används av ett annat fordon. Du kan skräddarsy din registreringsskylt för att visa upp din personliga stil, visa ditt stöd för en viss sak, säger något speciellt, eller bara skapa skratt. Det kostar mer pengar att beställa en skräddarsydd plåt kontra en vanlig statligt utfärdat plattan. Kostnaden varierar från stat till stat. Kontrollera med din lokala Department of Motor Vehicles kontoret för att bestämma priset och tillgången på både plattan stil och bokstaven eller sifferkombination som du vill visa på din bil. Instruktioner
Hur du anpassar registreringsskyltar
1

Använd inofficiella DMV Guide till forskning och välja en egen design som du vill ha på din personliga registreringsskylt. Denna webbplats har en uppdaterad lista på alla fåfänga registreringsskyltar för närvarande erbjuds för varje stat i hela landet.
2

Besluta om ordalydelsen, frasering, eller numrering du vill visa på den anpassade registreringsskylten. Ta hänsyn till begränsningen av siffror och bokstäver som kan visas på en plåt. Du bör också kontrollera din statens DMV hemsida för att se om det finns en lista över otillgängliga fraser.
3

Ring din lokala Department of Motor Vehicles kontor för att se om ordalydelsen, bokstäver eller en fras du vill på din individuella registreringsskylt är tillgänglig.
4

Överväg att ändra stavningen av ditt anpassade plattan om formuleringen är redan taget.
5

Kontrollera din statens DMV hemsida eller tillkalla närmaste DMV kontoret för att ta reda på vad pappersarbete måste fyllas i och arkiveras för att beställa en skräddarsydd registreringsskylt.
6

Forskning avgifter i samband med beställning av en fåfängaregistreringsskylt.
7

Bestäm om du ska beställa skräddarsydda registreringsskylt via post eller online. Många stater, inklusive New York och Kalifornien kan du beställa skräddarsydda plåtar på nätet. Staten Illinois accepterar inte online order och kräver att du skickar in ett ansökningsformulär. Kontrollera din statens DMV hemsida för att se om de accepterar online order.
8

Ange om du beställa skräddarsydda plåtar för personbilar, kommersiella fordon, motorcykel eller släpvagn på anmälningsblanketten. Du kan även bli tillfrågad om du äger eller hyr din bil. Kaliforniens DMV kommer inte låta dig beställa en skräddarsydd platta på nätet utan att inkludera denna information.
9

Fyll i informationen anpassas på beställningsformuläret. Vara noga med att dubbelkolla för fel.
10

Fyll i din personliga information, inklusive namn och adress.
11

lön för kundanpassade platta och göra din beställning. Kaliforniens DMV accepterar bara kreditkort för online-beställningar. Kontrollera med din lokala DMV om betalningsalternativ innan beställningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/license-plates/92776.html

Previous:
Next:

registreringsskyltar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.