Hur man designar din registreringsskylt

Din personliga främre registreringsskylt är ett bra sätt att lägga flare och personlighet till din bil så att andra förare kan känna igen dina intressen, i stater som endast kräver officiellt en på baksidan. Oavsett om du är en djurälskare, en ivrig Crafter eller skräckfilm fan, designa din egen registreringsskylt är lätt. Du kan besöka en licens butik platta designen, eller sätta ihop din egen tallrik från en färdigförpackad kit. Saker du behöver
Blank registreringsskylt
Akrylfärg
Klarlack
lack
Visa fler instruktioner
Gör-det-själv Designs
1

Reflektera över den design som du tror passar dig och din personlighet. Kommer du ihåg när du väljer din design som varje drivrutin som du passerar på vägen kommer att se denna registreringsskylt, så du vill inte att det ska vara kränkande.
2

Bläddra hantverk butiker för speciella kit som gör att du kan skapa och designa din egen personliga registreringsskylt. Dessa kit bör komma med en tom platta, målarfärger och tips om hur du gör din registreringsskylt sticker ut. Du kanske också kunna hitta tomma plattor att dekorera som du tycker passar.
3

Stencil din design på plattan lätt med en penna så att du har en grov skiss att följa när du är redo att börja måla.
4

måla din design på den tomma registreringsskylten med en stadig hand. Vara noga med att följa konturerna för att undvika misstag som kommer att förringa utseendet på din personliga registreringsskylt.
5

Låt färgen torka i minst 24 timmar, och sedan spraya med ett skikt av klar coat lack. Ge lack tid att torka innan du smycka din bil med din nya registreringsskylt.
License Plate Designers
6

Bläddra online för anpassade designers registreringsskylt. Många av dessa webbplatser erbjuder hundratals mönster att välja mellan, och sedan berätta för dem vad du vill att den ska säga.
7

marknader Shop loppmarknader och gallerior för en registreringsskyltdesign återförsäljare. Många av dessa små kiosker erbjuder massor av mönster, och kommer att gravera formulera av ditt val direkt på plats.
8

Kolla Department of Transportation i ditt tillstånd. Medan de flesta stater bara erbjuda ett fåtal modeller att välja mellan, kanske du kan lägga till en anpassad fras till din faktiska registreringsskylt för en liten avgift.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/license-plates/92771.html

Previous:
Next:

registreringsskyltar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.