Hur man bygger Kitcars

Bil hobbyister brukar köpa kit bilar att ingå tävlingar eller tävla mot andra entusiaster byggsatsbil. Även denna hobby kan vara dyrt, är det värt ofta kostnaden och är ett givande sätt för bil aficionados inte bara att bygga bilen av sina drömmar utan att förstå mekaniken i hur en bil är uppbyggd från en mycket praktisk nivå. Saker du behöver
Köpta delar byggsatsbil
bildelar inte i satsen
Standard fordonsindustrin verktyg
Sprayfärg
Metal-sandpapper
Bultar
Nuts
Måla
Visa fler instruktioner
1

Öppna ditt paket kit bil på ett säkert och inhägnat område med gott om utrymme, till exempel ett garage. Ta inventering för att säkerställa att alla delar finns med, och ställ dem åt sidan. Läs instruktionerna som följde med din byggsatsbil lådan för att avgöra vilka objekt måste köpas så att du kan sätta ihop bilen helt. Exempelvis kan satsen innefatta inte en motor eller växellåda.
2

Montera ramen hos byggsatsbil på en upphöjd struktur som tillåter god tillgång till alla delar av bilen. Använda metall-sandpapper, ta bort alla vassa punkter och släta ojämnheter på metallram innan du fortsätter byggandet. Slipa förbereder också ramen för framtida färg jobb.
3

Installera förhöjda kit bilens fjädring komponent och den övre och undre länkarmar. Se satsens instruktioner för information om var du kan fästa dessa komponenter.
4

Installera chocker och fjädrar för upphängning. Efteråt, slutföra framvagnen genom att fästa spindeln, kuggstångsstyrning. Se till att alla delar är korrekt installerade per satsen bilens instruktioner.
5

Montera broms och bränsleledningar. Var uppmärksam att se dessa rader inte är trasiga, skär eller krusade på något sätt. Fäst de återstående bromsdelarna, såsom cylinder huvudbromscylinderns, främre bromsarna, bakbromsarna och nödbroms.
6

Montera hjulen på ramen. Anslutningarna till bromsarna måste vara säker.
7

Avsluta med bränsleledningarna genom att installera bränsletanken och bränslemätare. Montera ratten också.
8

Montera motorn. Se till att du ansåg motortyp dina behov byggsatsbil. Konsultera byggsatsbil anvisningar för rekommendationer, eller hänvisa till olika resurser byggsatsbil att avgöra vilken motor som är rätt för ditt kit bil. Kontakta din lokala avdelning av motorfordon för miljö-och motorbuller förordningar för att säkerställa din bil kan köras lagligt på gator.
9

Passa däcken innan påförande av byggsatsbil kropp. Använda sandpapper, jämna ut kroppen. Måla byggsatsbil önskad färg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/kit-cars-replicas/92754.html

Previous:
Next:

Kit bilar Repliker

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.