Hur man bygger en Replica Car

Bygga en replik bil är svårt. Fördelen är dock att om du tar din tid på projektet, och njuta av resan istället lust till destinationen, dina chanser att slutföra ett projekt replika bil är mycket bra. För din första replik bil, planerar att bygga ett fordon med ett stort efter, massor av eftermarknaden stöd, och tidlöst utseende, särskilt om du tänker köra bilen på en daglig basis. Shelby Cobra repliker är tillgängliga från ett antal av seriösa företag, som är '32 Ford roadsters och kupéer. Någon av dessa skulle vara en bra nybörjare val. Saker du behöver
Garageplats
Full fordonsindustrin verktygssats
Jack står
Ordet jack
Donor fordon
Visa fler instruktioner
Välj Replica och köpa Donator bil.
1

Välj repliken bilen du vill bygga. Detta kommer att avgöra inte bara hur intensivt byggprocessen kommer att vara, men också vilken typ av givare bil du måste köpa. Många replika bilar byggs från Mustangs, särskilt Cobra repliker. Köpa en kör och kör donator bil kommer att säkerställa att du inte behöver spendera extra pengar för att köpa en drivlina.
2

Köp givaren bilen. Du kan välja bilar med skadade karosseridelar, oanvändbara upholstry, eller ens utan dörrar, bagageluckan, eller huva, eftersom dessa bilar kommer att vara betydligt mer prisvärd än nice condition donator bilar. Välj en donator bil som är fri från rost, dock har en solid ram, och som har en motor du vill driva din replik bil. Addera 3

Köpa replika bilen. Vissa repliker levereras i etapper, medan andra anländer på en gång. Du kommer att få en serie handböcker som går igenom byggprocessen från början till slut.
Bygg Replica Car
4

bort onödiga kroppsdelar från donator bil enligt de medföljande instruktionerna. Du kommer förmodligen att ta bort alla karossdelar, inredning, instrumentbräda, och elutrustning, samt Fönsterglas och tak. Försök att behålla bra delar skick kroppen, men eftersom dessa kan postas till försäljning för att hjälpa att återfå en del av de kostnader som du kommer att ådra.
5

Placera givaren bilens chassi på pallbockar och montera replika bilen enligt anvisningarna som ingår i manualen. Du kanske vill att rengöra och förbereda nakna chassit innan du börjar, särskilt om du tänker ta bilen till bilen visar. Rengör smuts och fett helt innan besprutning med en underbeläggning. Du kanske också vill uppdatera eller ersätta slitna fjädringskomponenter innan du fortsätter.
6

Installera karosseridelar och mekaniska komponenter i den ordning som anges av replika biltillverkaren. Dessa kan ofta målas före installationen, men sedan försiktighet bör iakttas vid montering av delar för att undvika repor målade ytor.
7

Montera klädseln. Inredningen kommer att vara det sista steget i att bygga din replik bil. Välj tyg och textur till accent färgen du valde för målgång. Inre delar kan ofta köpas delvis sammansatta så att de lättare kan installeras.
8

Installera och kontrollera de elektriska systemen och batteri. Följ replik tillverkarens anvisningar för att installera och kontrollera alla elektriska komponenter. Addera Registrera och avdelning Replica
9

Registrera repliken med din lokala avdelning av motorfordon innan street körning. Bilen kommer att titeln som en replik i vissa stater, medan det i andra stater, kommer bilen betraktas märke och modell av den ursprungliga donator bil, och därmed kommer att behöva visa VIN tag framträdande plats på instrumentbrädan. Kontrollera lokala föreskrifter om hembyggda fordon för detaljerad information, eftersom varje ort kan ha olika lagar om textning dessa bilar.
10

Bärga bilen till en lokal Highway Patrol teststation för att ha replik godkänd för motorvägen och landsvägskörning. Detta innebär en i bilen kör besiktning, samt en grundlig gå över av bilen genom en Highway Patrol inspektör att intyga förekomsten av säkerhetssystem såsom säkerhetsbälten, väg värdighet och övergripande körbarhet.
11

Skaffa försäkring på kopian. Bilen kommer att betraktas som en specialitet fordon, och kommer att vara försäkrade som sådant, snarare än som donator fordonet. I vissa stater, är detta steg krävs innan registrering och textning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/kit-cars-replicas/92752.html

Previous:
Next:

Kit bilar Repliker

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.