Kit Car Steg-för-steg

Bygga ett kit bil är helt annorlunda från att köpa eller återställa en bil. Det kräver mekaniker erfarenhet, kännedom om hur bilar fungerar, tålamod och en budget för att köpa de verktyg och reservdelar. Vare sig du är ute efter att bygga en muskel bil, exotisk bil, sportbil eller någon annan typ av fordon finns det sannolikt ett kit för dig i exakt märke och modell du letar efter. Saker du behöver
Kaross
Kit
mekaniker verktyg
Visa fler instruktioner
1

köpa ett paket kit bil. Det första valet är att avgöra vilken typ av bil att bygga. Hundratals paket byggsatsbil finns tillgängliga. De finns i olika svårighetsgrader och budget, så var medveten om din nivå samt den budget du har avsatts och köpa kit paketet därefter.
2

Skaffa en bilkaross. Beroende på satsen valda paketet, måste du skaffa en bil organ som kommer att matcha den typ av bil du bygger. Addera 3

Ren, återställa och snyggt måla motorn och all tillhörande delar innan du placerar dem i bilen ram.
4

Placera motorn i bilen. Du kommer att behöva en hydraulisk motor lyft för att lyfta motorn för rengöring och montering i bilen ram.
5

Anpassa bilen. Det är där detaljerna och instruktioner byggsatsbil du specifikt bygga kommer att vara viktigt. Anpassning kommer att vara för poster såsom styrväxel, rattstång, fjädring, växel pedal och kropp form byggsatsbil.
6

Montera tillbehören. Tillbehören kommer att ge en stor flexibilitet och kan anpassa beroende på ägarens stil och önskemål.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/kit-cars-replicas/92749.html

Previous:
Next:

Kit bilar Repliker

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.