Hur avdelning en Replica Car

Varje stat bestämmer vad som anses vara en speciellt konstruerad, eller replik, fordon i motsats till en ursprunglig bil. I Kalifornien, till exempel, är en speciellt konstruerad bil en som har minst en ny ram, kroppen och andra komponenter kan vara original. Beroende på skick, kommer ett fordon med en ursprunglig ram vara titeln med ramens VIN-nummer. Repliker utan ett original ram är betitlad med replik VIN eller motor serienummer. Vissa stater tillåter en replik fordon ska titeln och registreras som oavsett årsmodell repliken är tänkt att representera. Instruktioner
1

Fyll i nödvändiga kontroll, titel och avslöjande former. De exakta formerna varierar i varje stat. I Kalifornien, till exempel, måste du fylla i en ansökan för avdelning eller registrering, en redogörelse för fakta som gör replika smog undantagna samt en redogörelse för Construction. Formuläret som hänför sig till konstruktionen anger som byggde replik, VIN för repliken, och priset för satsen och andra komponenter, såsom motor.
2

Verifiera VIN. Många stater kräver att VIN verifieras. Alla satser är en VIN, eller chassi eller motor serienummer. Om du använde en ursprunglig ram, VIN på ramen ofta kommer att användas som VIN. Att ha VIN verifieras, ta bilen, plus all medföljande replik pappersarbete och kvitton, till institutionen för motorfordon kontor eller highway patrol kontoret. En representant kommer att slutföra en VIN verifiering formulär.
3

in alla ifyllda blanketter, VIN dokument för kontroll plus ägarbevis, som innefattar ett köpebrev eller replika kit kvitton, till en avdelning av motorfordon representant. Betala de textning avgifter och registreringsavgifter, om det behövs. Dessutom kan vissa stater kräver ett utsläpp test-och försäkringsbevis. En titel för repliken bilen kommer att skickas till dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/kit-cars-replicas/92747.html

Previous:
Next:

Kit bilar Repliker

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.