Hur man bygger en rolig bil Chassi

Om du vill tävla roliga bilar på ett professionellt dragrace, måste du först bygga en rolig bil chassi. Kanske du tävla redan men vill kliva upp till en rolig bil av ditt eget. Om du bestämmer dig för att bygga en rolig bil chassi, måste det byggas inom parametrarna för de händelser dragrace du vill tävla i. Du kan skapa en rolig bil chassi som är redo att tävla genom att bygga den från ramen upp. Saker du behöver
Chassisats (Top Alkohol) katalog Pro-uttag
Seat
gaspedalen
Bromspedal
Rattstång
Spindlar
Styrhus
Styrlänkagearrangemang
Huvudcylinder
bromsledningar
Belly pan
Brand kostym
Visa fler instruktioner
1

Lyft ramen från marken med hjälp av en uppsättning av pro-uttag. Lås pro-uttag kopplar då hydraulpumpen och vätskeledningar. Kontrollera anslutningarna för att vara säker på att ramen är centrerad och låst i läge.
2

Montera sätet och mät avståndet mellan gas-och bromspedalen med föraren sitter inuti chassit ram bär hans eld kostym . Mät rattstången och markera rätt avstånd för att montera alla dessa poster. Montera spjäll och bromspedalen. Montera rattstången.
3

Montera främre spindlar och styrväxel. Anslut rattstången till länksystemet. Kör bromsledningar från alla fyra axeländarna: fram och tillbaka. Montera huvudcylindern och anslut den till bromsledningarna.
4

Bifoga en belly pan under förarhytten. Kontrollera varje chassi komponent som har installerats. Har föraren sitta i förarsätet bära skyddsutrustning för att se till att pedaler och rattstång har installerats på rätt avstånd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/kit-cars-replicas/92745.html

Previous:
Next:

Kit bilar Repliker

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.