Hur man registrerar en Kit Car i Texas

Kit bilar är kopior av klassiska eller specialbilar. Satsen kan köpas med komponenterna och köparen sedan bygger bilen. Att sätta ett kit bil tillsammans kan ta en hel del tid, år för vissa människor. Det är en hobby och en upplevelse för ägaren. När bilen är klar kan den ha licens att köra. Däremot har bilen inte en titel och är inte registrerad för att köra bil. I Texas, tar processen att göra byggsatsbil juridiska några steg. Saker du behöver
Kit Kvitton bil
för komponenter
Försäkring
Visa fler instruktioner
Registration Process
1

Försäkra bilen. Alla fordon i Texas måste ha ansvarsförsäkring före körning på allmän väg, och försäkring måste lämnas för att erhålla en inspektion eller för att registrera ett fordon. Kontakta ditt försäkringsbolag agent och har byggsatsbil läggs till er politik om du redan har bilförsäkring. Du behöver inte lämna försäkringen tills bilen är trafiksäkra. Bygga bilen kan vara en långsiktig process.
2

Skaffa en inspektion. Ett kit bil måste noggrant kontrolleras av en legitimerad säkerhet inspektör. Inspektören kontrollerar att du har byggt bilen med lämplig skyddsutrustning, såsom säkerhetsbälten, strålkastare, speglar och bromsar. Enligt The Unofficial DMV Guide, för att få en titel som du kommer att behöva ge en färdig säkerhetsstandard Statement (Form VTR-470). Blanketten skall undertecknas av den officielle inspektören. Innan få det kontrollerade fordonet, kolla runt efter en licensierad inspektör som arbetar med egna bilar, eftersom den personen kommer att vara bekant med processen. Du kan behöva ge inspektören med en lista på komponenter som används för att bygga bilen. Denna regel kan erhållas ur satsen tillverkaren och genom att upprätthålla register av add-on delar.
3

Skaffa ett chassinumret (VIN). På tillverkade bilar, är det VIN-nummer skapas vid tillverkningsenheten i enlighet med lagar och förordningar. Ett kit bil måste ha ett VIN-nummer för att få en titel. Gå till en lokal Texas Department of Motor Vehicles (TxDMV) kontor. Begär en rubrik för din kit bil. Du kan behöva ge kvitton från köp av satsen och för eventuella tillägg på komponenter för att bevisa att fordonet är din. Inkomsterna kan också användas för att värdet på bilen.
4

register och licens bilen. När du har fått titeln, måste du registrera bilen och få registreringsskyltar. Detta görs på din lokala County Tax Assessor-Collector kontor. Du måste visa bevis på inspektion och försäkring för att registrera bilen. Avgiften bedömas baseras på värdet av bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/kit-cars-replicas/92744.html

Previous:
Next:

Kit bilar Repliker

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.