Hur man har en avdelning Gjord för en Kit Car

"Kit bilar" är precis vad namnet antyder. De bilar som byggts av byggsatser. Ibland är byggda med hjälp av ramar av befintliga bilar. De använder ofta nya eller begagnade tillverkade delar som motorer, transmissioner och krockkuddar. Precis som bilar byggda av Ford eller Chevy, kit bilar kräver en titel, giltig registrering och registreringsskyltar som skall köras på väg lagligt. Det finns en process för att få en titel. Det är relativt lätt så länge du har alla nödvändiga pappersarbetet. Saker du behöver
pengar
Inspektion ansökan Alicante Telefon
Tillverkarens intyg avbetalningar ursprung
Original bil titel (om tillämpligt)
Visa fler instruktioner

1

Gå till en lokal biträdande registrator kontor för att få en inspektion ansökan. Du måste betala en avgift vid denna tid.
2

Ring den lokala statliga kontor Highway Patrol. Boka tid för en inspektion så att du kan ha en titel för en kit bil.
3

Samla ihop allt pappersarbete som resulterade från att bygga din bil. Du behöver tillverkarens ursprungsintyget och originalkvitton för alla de delar du använt för att göra ett kit bil. Om du köpt några delar från en privat källa, dessa kvitton måste vara attesterad. Om du använt ett fordon för att bygga ett kit bil, behöver du den ursprungliga bilen titel.
4

Ta kontroll ansökan och dina kvitton till State Highway Patrol kontoret för mötet. Patrullen kommer att inspektera ditt kit bil för att se de delar och kvitton stämmer. Du kan instrueras att ta bort vissa delar så de vins (fordonets identifieringsnummer) kan hittas.
5

emot den inspektionsrapport formuläret tillbaka efter din kit bil passerar kontrollen. Ta det här formuläret till Department of Motor Vehicles för att få en titel. Du måste betala en avgift för titeln. Nu har du ett juridiskt intyg om ägande för bilmonteringssatsen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/kit-cars-replicas/92741.html

Previous:
Next:

Kit bilar Repliker

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.