Om Kit Cars

Ett kit bil är ett fordon som monteras av kunden från delar som i förpackad form från tillverkaren. Själv-monterade bilpaket varierar i komplexitet från planen ritningar till full interiör och exteriör delar. Kit bil byggnad är en populär hobby bland bil aficionados och har ett stort fan följande i hela världen, särskilt i Australien, Kanada, Tyskland, Polen, England och Mexico. Historia

designen för den första satsen bilen skapades i England av Thomas Hyler i 1896, och planerna distribuerades via bil entusiast tidningen "The English Mechanic." Lad bil var den första satsen bilen finns i USA och erbjöds i 1912 för $ 160. Kit bilar vunnit popularitet under 1970 och 1980 i Förenade kungariket, inte som en hobby projekt utan som ett sätt att köpa en ny bil till ett rabatterat pris. Under denna tid, skulle många engelska biltillverkare, inklusive Lotus, säljer nya men ofullständiga bilar till kunder tillsammans med de delar som behövs för att avsluta fordonet. Kunderna skulle montera de sista förberedelserna för din bil hemma och betala en rabatterad kurs för bilen på grund av minskad arbetskostnad. Dessa bilar kallas "Weekend Kits", eftersom de var avsedda att vara själv-monterade på två dagar eller mindre. Från och med 1990-talet började kit biltillverkare erbjuder vintage bildesign i byggsats, och byggsatsbil hobby industrin tog fart.
Funktioner

Många kit bilar är konstruerade att passa på chassit av populära och billiga modeller som kunderna kan köpa från grossister eller remsor från skrotbilar. Till exempel, sedan 1970-talet, har chassit på Volkswagen Beetle har vanligen används som en utgångspunkt ram för kit bilar, inklusive Bradly GT, Sebring och Sterling modeller. Medan de kan monteras av fordonsindustrin lekmän, är kit bilar konstruerade för att köras med tillförsikt på allmän väg. De har också möjlighet att passera kvalitet och säkerhetsinspektioner flesta länder kräver.
Fördelar

Kit bilar är en populär hobby objekt, eftersom de tillåter entusiaster tillgång till sällsynta eller utgångna modeller för en bråkdel av vad de är värda. De tillåter också att bilen assembler att mixa, matcha och modifiera bilens möjligheter och detaljer till sin vision.
Överväganden

organ kit bilar vanligtvis är gjorda av glasfiber istället av metall, speciellt på modeller som replikerar veteranfordon. De glasfiber behandlas med en unik polyesterharts som ger materialet utseendet av plåt men är relativt billigt att producera. Detta material utbyte hjälper till att hålla kostnaden för kit låga och gör dem ett prisvärt alternativ till att äga en dyr ursprungliga modellen.
Identification

Kits finns också tillgängliga för dem som önskar att återställa en bil som inte är i körbart skick, till exempel en bil som skadades i en bilolycka eller demonteras för delar. Dessa paket kallas glidflygplan kit och komma med en ny ram, axel och hytt för bilen. Beroende på förpackningen, kan ytterligare delar som sittplatser, styrning komponenter och element motor också ingå.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/kit-cars-replicas/92736.html

Previous:
Next:

Kit bilar Repliker

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.