Hur man hittar en mekaniker Replica Car

Du kanske letar efter en replik bilmekaniker att faktiskt bygga din bil replica kit för dig eller du kanske bara behöver någon att göra allmänna underhållsarbeten. Hursomhelst, är det viktigt att hitta en kunnig mekaniker som förstår ditt fordon och dina speciella behov. Hur hittar man en? Instruktioner
1

Hitta en replik club kit bil eller visa i ditt område. Om medlemmarna hade sina replika bilar byggda av en mekaniker, kan du se med egna ögon hur väl de sätta ihop bilen och har möjlighet att ställa ägaren frågorna. Du kan också prata med medlemmar som mekaniker utföra allmänt underhåll och reparationer endast och få deras åsikter om kvaliteten på utförande och service.
2

Hitta resursen på nätet. Replica bil informationen är riklig på webben. Entusiaster dela gärna deras råd och eventuella erfarenheter de har haft med sina replika bilar. Använd online-information för att hitta mekaniker replika bil i ditt område.
3

Kontrollera att mekanikern du väljer är certifierad av det nationella institutet för Automotive Service Excellence. Mekanik som är certifierade har klarat flera tester bilverkstäder och har en viss erfarenhet. De måste re-certifiera vart 5 år. Certifiering är ett gott tecken att mekanikern är kunniga och professionella.
4

Möt mekaniker och prata om dina specifika behov. Ställ frågor för att säkerställa att mekanikern är bekant med replika bilar och förstår vilken typ av tjänster du behöver för ditt fordon.
5

Välj kvalitet mekaniker replika bil och bygga en stark relation med honom eller henne så att du ha en pålitlig resurs för många år framöver.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/kit-cars-replicas/92733.html

Previous:
Next:

Kit bilar Repliker

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.