Hur man hittar en Kit Car

Kit bilar, ibland även kallad replika bilar, ger ofta tjusningen av high-end modell bilar utan high-end kostnader. Från exotiska till hembiträden, replika kit bilar ger bilentusiaster med iögonfallande, praktisk nöje och tillfredsställelse av att bygga en bil nästan från scratch. Självklart kan du också hitta ett kit bil redan slutförts och bara njuta av åkturen också! Instruktioner
1

Sätt ihop allt. Först, om du ska antingen bygga eller hitta en redan färdig sats bil, är det bra att förstå vad som allmänt anses vara en kit bil från replika bil entusiaster. I huvudsak ett kit bil är en gör-det-själv produkter som knåpat ihop från delar av andra fordon. Det kan komma in färdiga att montera formen och många är utformade för att likna (replikera) klassiska bilar såsom en Cobra.
2

Utveckla det exotiska utseende. Många kit bilar är avsiktligt utformad för att likna mer exotiska gör liksom en Lamborghini eller en Porsche. Detta åstadkommes vanligen genom att anpassa en glasfiber kropp på det redan-monterad ram av en annan bil. Så du har kroppen stil av en klassiker men på en vanlig bil ram. Ingen utom en bil expert skulle någonsin veta skillnaden.
3

Hit klubbscenen. Nu när du har en grundläggande förståelse för ett kit bil, du kommer att vilja samråda med andra experter och entusiaster innan ett köp. Det bästa sättet att göra det är att hitta en lokal klubb kit bil eller online byggsatsbil klubb. En av de primära resurserna för entusiaster byggsatsbil, både för nybörjare och sedan länge etablerade mavens, är TotalKitCar.com som har listor för försäljning av kit bilar, råd och länkar till byggsatsbil möter.
4

Kolla in den andra sidan av dammen också. Eftersom många kit bilar är konstruerade för att spegla non-US gör, är det också värt att kolla in några av de europeiska webbplatser byggsatsbil att få en fullständig bild av dagens kit bil scen. TotalKitCar.com är en primär källa i Storbritannien som ger fansen byggsatsbil med aktuella artiklar, byggsatsbil nyheter och noteringar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/kit-cars-replicas/92730.html

Previous: No
Next:

Kit bilar Repliker

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.