Svenska Bil >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hur får 450 hästkrafter från en 351W

Det långlivade Ford "Windsor" motor, förskjuta 351 cubic inches, fanns i prestanda applikationer som Ford Boss Mustang 1971, och i dag finns i en låda-motor version som har upp till 535 hästkrafter. Från 1969 till 1971 var 351W Ford motorn en effekt på 290 hästkrafter, vilket gör 351W motor den perfekta utgångspunkten för en 450-hästkrafter motor bygga. Alla angivna delar finns hos din lokala Biltema. Saker du behöver
Ökad förskjutning cylinder heads
Uppdaterad högpresterande
insugningsröret 4-fat högpresterande förgasare
Roller kamaxel
Eftermarknad rostfritt avgassystem rubriker
Visa fler instruktioner
1

Installera de ökade deplacement huvudena på motorblocket, som använder en lätt "rulle" arm typ rocker. Du kan också ändra kolvar och stänger vid behov. Använd en ny topplockspackning för att säkerställa att motorn kommer att fungera korrekt när den är klar.
2

Installera höga grenröret prestanda intag på toppen av motorn, är noga med att ha matchat specifikationerna för insugningsröret till förgasaren som du kommer att använda. Skruva fast förgasaren på plats ovanpå insugningsröret.
3

Montera kamaxeln genom framsidan av motorn enligt instruktionerna du hittar förpackad med kamaxeln. Välj en kamaxel som matchas med huvudena, insugningsröret och förgasaren du har valt. Undvik en alltför aggressiv kamaxel för mild motor bygger.
4

Bolt eftermarknaden avgassystem rubriker på plats på motorblocket, tillsammans med nya header packningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/hot-rods/92726.html

Previous:
Next:

Hot Rods

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.