Svenska Bil >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hur man bygger en bil Rally Race

Rally är en form av motorsport som äger rum på scener över vägar, spår, fält och många andra ytor. Syftet är att ta sig från ena änden av scenen till den andra så snabbt som möjligt. Rallybilar måste vara stark nog att överleva hoppar på dåliga vägar. Och eftersom rallybilar färdas mellan stegen på vägen, måste de förbli väg rättslig. Du kan engagera dig på lokal nivå i ett "lager" klass, med bara ett fåtal begränsade ändringar av din nuvarande väg bil. De flesta av bilarna som tävlar i dessa lager klasser är väg bilar med begränsade ändringar. Saker du behöver
Road laglig bil
Visa fler instruktioner
1

uppgradera däck och hjul. Även i ett lager klass, det finns många alternativ för uppgradering av hjul och däck. Du kan använda något hjul så länge det håller beståndet diameter och bredd. Byt däcken med något bättre lämpad för ytan. Allt du kan använda på vägen kan användas i lager klassen.
2

Byt stötar och spjäll med eftermarknaden enheter. Detta kommer att ge dig bättre grepp över de lösa ytor ett rally. Det kommer även att låta din bil till bättre rida över gupp och undvika skador på chassit. Du kan också lägga till en främre krängningshämmaren att bättre styra den främre delen av bilen om du behöver, men detta tenderar att inducera understyrning som mest väg bilar har ändå.
3

Lägg mer ström till bilen. Att stanna i beståndet klassen, kan du ändra luftfilter till en modell som möjliggör bättre luftflöde. Du kan också byta ut avgasröret bakom katalysatorn, så länge som de avgaser lämnar bakom föraren.
4

bort reservdäcket, domkraft och verktyg för att minska vikten på bilen. Detta kommer att hjälpa både hanteringen och hastigheten.
5

Inaktivera traction control och ABS-system. Detta kommer att ge dig mer direkt kontroll över bilen när du kör det. Du kan också finjusteras så länge inga ändringar görs till fabriken område.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/hot-rods/92701.html

Previous:
Next:

Hot Rods

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.