Svenska Bil >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hur man bygger en gata Stock bilklass Drag

Dragracing är en populär sport eftersom det kan vara lätt att komma in och ett sätt att köra fort lagligt. De flesta dragracing spår har en klass som kallas "Street Stock", där bilarna är antingen lagliga gatan eller nästan Street Legal. Detta är en lämplig klass för dig om du är en början friktionsracer, eftersom du inte kommer att behöva tillverka specialdelar. Du kan börja med en gata bil och helt enkelt modifiera den för att göra det snabbare. Instruktioner
1

Köp en relativt snabb bil att använda som bas för din gata stock klassen dra bilen. Tänk Ford Mustangs eller Chevy Camaros om du vill ha en USA-tillverkade bil, en Honda Civic eller Toyota Corolla kunde användas för import racing. Så länge det inte är en specialbyggd dra bil som en järnväg eller "rolig" bil, bör det vara lagligt i en gata lager klass.
2

Outfit din bil med säkerhetsutrustning. Lägg ett racing sits och sele på minimum. Installera en störtbåge eller barer rulle för extra säkerhet, och ha en professionell installera skyddsbur i bilen. Annat än hjälmen, är bur det enda som skyddar dig om bilen fälls upp och ner. Addera 3

Bestäm om du vill lägga till en lustgas-system. När detta ganska inert gas pumpas in i bränsleledningarna av en gata stock dra bilen, får bilen en nästan omedelbar boost av hastighet. Lägg ett av dessa system till din bil för den största ökningen i hastighet för minst summa pengar. NOS är den mest kända varumärke, men du bör också överväga kit från beslutsfattare som Nitrous Express och Holley.
4

Betrakta en kompressor. Förstå att dessa enheter öka lufttrycket i bilens förbränningsrum, vilket ökar kraften i bilen. Enligt Turbowhistler, kan en kompressor lägga, "46 procent mer hästkrafter och 31 procent mer vridmoment."
5

Byt däck till racing slicks om de är lagliga i ditt spår street stock klass. Dessa däck matcha deras namn eftersom de inte har någon slitbanan. De öka dragkraften genom en hel del men är inte Department of Transportation street legal grund av bristen på slitbanan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/hot-rods/92698.html

Previous:
Next:

Hot Rods

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.