Svenska Bil >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Tips för Hot hängare Rod Avgassystem

Återställa en hot rod bil kan vara en svår och kostsam uppgift. En av de saker som tenderar att definiera en hot rod är avgassystemet. Eftersom detta är fallet, kommer du vill ta noggrant övervägande i ombyggnaden av detta system. Detta kommer att innefatta att välja rätt rör, ljuddämpare och avgassystem hängare. Avgassystem galgar spelar en mycket viktig roll och bör inte förbises. De utför i huvudsak tre funktioner: motstå rörelse av motorn och de bitar som slingrar sig runt avgasrör, ger utrymme för avgaserna att expandera eftersom systemet värms upp, och isolera passagerarsätet från vibrationer och buller. Skiftnyckel
p Om du byter ut systemet själv och behöver installera ett nytt avgassystem hängare, är den första tips att ha en skiftnyckel hands. Den skiftnyckel hjälper dig att hålla rörledningar eller ljuddämparen på plats när du installerar den nya avgassystem hängare till din hot rod. Den skiftnyckel bör införas i det avgassystem hängare att använda som hävstång. Sträck Hanger Rubber avgaserna med handen medan skiftnyckel håller den andra sidan med hjälp av handtaget på din skiftnyckel. Använda skiftnyckel handtag, haka fast ljuddämparen i fästet för avgasröret.
Removal

Se till att du tar bort den gamla avgassystem hängare. Eftersom de flesta avgassystem hängare är gjorda av gummi de kommer att bryta ner över livet i bilen. Därför, när återuppbygga en hot rod, oddsen är det avgassystem hängare kommer att brytas. Mest avgaser galgar bryta sig in i två delar. Skjut under bilen och ta bort båda bitarna för att se till att den gamla avgassystem hängare helt har tagits bort. Typiskt avgassystem hängare kommer att falla bort i två separata delar. Var noga med att bort det hela hela trasiga avgassystem hängare eftersom lämnar några av resterna av den gamla avgassystem hängare bakom kan orsaka problem med att försöka installera en ny.
Quality

En av de viktigaste sakerna att tänka på när det gäller att uttömma hängare för hot rods är kvaliteten på hängare. Många företag gör dessa galgar, men en god kvalitet en kommer att pågå du måste längre. Leta efter en kombination av gummi och stål, eftersom detta är ett idealiskt val i avgaserna restaurering av din hot rod.
Skador

En kontrollampa tecken på en trasig avgas hängare är högt skrammel ljud som kommer från bilens undersida. En enkel kontroll kommer att avslöja den trasiga hängare som kommer att behöva ersättas eller återställas på din hot rod. Du kommer att vilja leta efter en bruten gummi eller gummi och stål ring och ersätta denna ring med en ny.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/hot-rods/92695.html

Previous:
Next:

Hot Rods

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.