Svenska Bil >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Race Car Driving gåvor

Din pojkvän födelsedag är nästa vecka och du har ingen aning om vad för att få honom. Det enda han är riktigt intresserad av är ras bilkörning och Sylvester Stallone filmer --- och du har sett "Demolition Man" ett gazillion gånger. Hålla med racerbil tema, försöka få honom en gåva som han som aldrig skulle förvänta sig och kommer alltid att minnas. Kör en NASCAR Stock Car

Ja, det blir faktiskt bakom ratten och barreling ner travet. Detta kommer att ge honom en upplevelse för livet genom att låta en chans att göra något han bara drömt om att göra förrän nu --- enhet som tävlingsbil. Du har också möjlighet att vara passagerare. På de flesta platser är all utrustning som ingår i priset. Denna gåva kommer i certifikatet formulär som kan köpas på nätet eller som ett paket som levereras av Fed-X eller e-post. Du kan också lägga till egna personliga meddelande.
Drag Racing

Detta är en race-bil kör gåva han kommer definitivt aldrig att glömma. Paketet ger den ultimata upplevelsen genom att låta honom få bakom ratten i en faktisk dragracing bil där han kommer att kunna accelerera till 100 kilometer i timmen på mindre än 2 sekunder. Dagen tillbringas i träning under ledning av erfarna tävlingsförare som har tävlat professionellt i hela USA Alla klasser är små och intima (6 till 12 deltagare), och alla kläder och utrustning ingår i priset. Det bästa är att du kommer att kunna sitta på läktaren och titta på när han tar över banan som en hastighet demon.
Full Throttle kval Ride
< p> Den här upplevelsen som erbjuds på flera platser. Dagen spenderas i passagerarsätet på en riktig NASCAR. Du får klättra in genom fönstret som proffsen, och rem i för en snabb äventyr. Den professionella förare gör 3 varv runt en 1,5 mil spår, och ett paket garanterar en maximal hastighet på 165 mph. En förbättrad paket kan köpas för att göra 6 varv runt banan. Gåvan kommer i en "unik Xperience Days Gift Box" eller ges via e-post.
Överväganden

Var noga med att kontrollera med den enskilda anläggningen för begränsningar och speciella instruktioner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/hot-rods/92674.html

Previous:
Next:

Hot Rods

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.