Svenska Bil >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hur går jag med i en Hot Club Rod Bil i södra Kalifornien?

Klassiska bilar är överallt i södra Kalifornien. Bilägare älskar ofta att träffas och byta tips, berättelser och observationer med varandra, eller bara visa upp sina bilar i grupp. Hot rod ägare i synnerhet är förtjust i att få tillsammans med sina bilar. Hot Rods är bilar som oftast amerikanska, har starka motorer och är byggda för hastighet. Medan de brukar betecknas som "vintage" eller "antika" bilar, olika klubbar kräver att en bil ska byggas innan olika år. Lyckligtvis för hot rod ägare, det finns gott om hot rod klubbar att delta i södra Kalifornien som träffas regelbundet. Saker du behöver
Hot Rod
Kvalifikationer dator
(varierar per klubb)
Visa fler instruktioner
Delta i en Hot Rod Club i södra Kalifornien
1

Hitta en hot rod som du gillar. Detta är det svåraste steget, speciellt i Kalifornien, eftersom hot rods kan vara dyrt att köpa och underhålla. Om du bestämmer dig för att bygga en, kommer du att få rätt reservdelar, vilket kan ta år

typen av hot rod du väljer kan begränsa klubbar du kan gå,. Men om du gillar ett visst hot rod, är det troligt att du kan hitta en klubb att gå som är organiserad kring att visst märke eller modell.
2

Sök på nätet efter en allmän hot rod klubb i ditt område. Det finns hot rod klubbar i hela södra Kalifornien, så det är troligt att du kommer att hitta en inom en kort bilresa från där du bor.

Förutom att söka efter allmänna hot rod klubbar, även söka efter hot rod klubbar ägnas åt just din märke eller modell. Till exempel Prowlers i San Diego accepterar endast medlemmar som har en Ford hot rod byggda före 1948. Hot Rods Unlimited kräver endast en hot rod eller lastbil byggda före 1973.

Vissa klubbar möts, men inte har en online-närvaro. Kontrollera även Hot Rod Hotline och California bil klubbar webbplatser för listor över andra bil klubbar.
3

Kontakta bilen klubb du är intresserad av att ansluta och se vad medlemskapet krav. Som nämnts ovan, vissa bil klubbar kräver bara att du har en hot rod i en viss ålder, medan andra kräver särskilda märken och modeller. Dessutom klubbar som Prowlers kräver personlighetsdrag som att vara personliga, kunniga och vänliga. Kontrollera kriterierna för medlemskap och se till att du uppfyller det innan du ansöker.
4

Ansökningsprocessen kommer att vara olika för varje klubb. Vissa kräver att du delta i möten för en viss tid medan andra tar emot ansökningar innan träffa dig personligen. Kontakta klubben och ta reda på vad ansökningsprocessen är och du kommer att kunna hitta en hot rod klubb som passar dina behov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/hot-rods/92669.html

Previous:
Next:

Hot Rods

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.