Svenska Bil >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hur man drar Hot Rod Pinstriping

Pinstripes är synonymt med bränslet laddade-värld av hot rods och bilar muskler, frammana tidlös design genom mödosamma hand tillämpade linjer av färg. Pinstripers utnyttja sin egen fantasi för att skapa vad många hot rod entusiaster ser som konstverk. Lära sig att rita egna kritstreck mönster kan vara så givande som att bygga din egen hot rod, men tar oräkneliga timmar av träning innan du försöker att lägga dina egna pinstripes på en målad yta. Efter denna metod, kan du öva konsten att pinstriping utan att behöva oroa sig för röriga färger och förstör målgång i din hot rod. Saker du behöver
Papper
permanenta markörer
Paint
Pinstriping pensel
Visa fler instruktioner
fodrar Practice
1

Placera en ren pappersark framför dig på en slät arbetsyta. Öva att rita raka linjer med märkpenna. Använd en lätt beröring och en långsam, stadig rörelse för att dra tunna raka ljus. Upprepa igen, sätta en liten mängd trycket på markörens spets för att bredda linjen. Upprepa vid behov tills du kan dra en rak linje i varierande bredder genom att justera mängden trycket placeras på markörens spets.
2

Rita en serie parallella raka linjer, avstånd raderna jämnt. Upprepa igen, alternerande mellan tunna och tjocka linjer och upprätthålla ett jämnt avstånd mellan raderna. Upprepa vid behov tills du är bekväm med att dra jämnt fördelade rader
3

Rita en serie av böjda linjer, återigen alternerande linjer tjocklek genom att justera mängden av trycket placeras på markörens tips. Upprepa vid behov tills du är bekväm med att rita böjda linjer i varierande tjocklekar.
Design Öva
4

Placera ett tomt papper framför dig på ett smidigt arbete området. Rita en rak linje längs mitten av bladet för att fungera som en mittlinje för designen.
5

Rita en linje på en sida av mittlinjen en skapa en baslinje för att starta din design. Denna linje kan vara raka eller böjda beroende på din individuella smak. Rita en identisk linje på den motsatta sidan av mittlinjen.
6

Skapa din design bort av baslinjen. Arbetet på en sida av designen på en gång, en rad i taget säkerställa symmetri. Rita varje par av linjer som liknar varandra som möjligt och använda samma avstånd mellan raderna.
7

Betona viktiga delar av konstruktionen, såsom böjda linjer eller ändarna på kortare rak linje, med ökar trycket på markörens spets att bredda linjen.
8

Öva ritning pinstriped design med en markör tills du känner dig bekväm nog att gå vidare till att använda färg och en pinstriping pensel.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/hot-rods/92663.html

Previous:
Next:

Hot Rods

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.