Svenska Bil >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hur man skapar en bil Drag Racing

Även om du kan dra ras någon typ av fordon, kommer en dedikerad dragracing bil behöva ändras från ett lager konfiguration. En dragracing bil behöver prestanda modifieringar för att det ska vara konkurrenskraftiga och säkerhet ändringar för att göra det säkert att tävla. Om du vill skapa en bil dragracing, kommer du att begå en massa tid och pengar på projektet. I slutändan, men du kommer att ha spänningen av att kunna tävla dina egna drag bil. Saker du behöver
bildäck
Racing
Roll bur
Racing sits och sele
Lustgas systemet
Kompressor
Visa fler instruktioner

1

Köp ett lager bil som bas för din dragracing bil. Mustanger och Laddare är alla populära alternativ för mid-range USA-tillverkade bilar. Honda Samhällskunskap och Subaru Imprezas är populära bilar för import racing. Den typ av bil du väljer bör matcha den typ av racing du kommer att göra.
2

Installera en bur i bilen. En bur är en vital del av säkerhetsutrustning i någon dragracing bil, eftersom det är vad som kommer att skydda dig i händelse av en välta under ett lopp. Om du inte har betydande svetsning erfarenhet, är det bäst att ha det gjort professionellt. De rörböjar och svetsar måste behålla sin styrka för att vara effektiv.
3

Exchange ditt lager stol och säkerhetsbälten för en racing sits och sele. I händelse av en vältning eller stötar, denna typ av sits och sele kommer att hålla dig säkrare än beståndet sätet och återhållsamhet.
4

Byt regummerade road däck med slick racerdäck. Eftersom racerdäck har ingen slitbanan, kan de bättre grepp på banan, däcken, dock är inte Street Legal. Håll lager däck och installera dem efter loppet om du tänker köra bilen på gatan liksom.
5

Lägg ett lustgas system för din motor. Enligt University of Bristol, dikväveoxid, "ger en effektivare förbränning av bränslet, buffrar kväve ökade cylindertrycket styra förbränningen och den latenta förångning av N2O minskar intaget temperatur." Dessa kombinerade saker gör att din motor att accelerera snabbare under korta tidsperioder.
6

Bestäm om du vill installera en kompressor på din dragracing bil. En kompressor ökar motorns effekt genom att tvinga in luft i motorns förbränningsrum, vilket bränsle som skall brännas snabbare. Detta är en dyr uppgradering, men kommer att lägga betydande kraft till din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/hot-rods/92662.html

Previous:
Next:

Hot Rods

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.