Svenska Bil >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Bil Graphics Idéer

Dekorera din bil med en egen grafisk kan göra det sticker ut från slätten, vanliga fordon kör på motorvägen. Visa din personlighet genom att ha en unik design målad på bilen. För dem som saknar erfarenhet av automatisk målning, se till att hitta en expert på grafik målning. Det kan vara dyrt att reparera en dåligt lack. Business Logos
p Om du äger ett företag, måla en bild av sin logotyp på din bil kan vara ett bra sätt att marknadsföra dina produkter eller tjänster. Detta är särskilt effektivt om bilen ofta körs runt din ort eller stad. Kontrollera att grafiken är stor och lätt att läsa, och att den omfattar företagets namn och kontaktuppgifter.
Sports Team Logos

Oavsett om det är en professionell eller college logotyp eller ens att en lokal Little League laget, visa av stolthet i ditt favoritlag genom att måla en bild på motorhuven på din bil. Du kommer snabbt blivit känd som super-fan i din stad och är säker på att locka en del uppmärksamhet i stadion parkeringsplats före och efter spelen.
Patriotic Images of

Visa av din stolthet för ditt hemland med en patriotisk bil grafik. Du kan även kombinera detta med påstå stolthet genom att måla konturerna av ditt tillstånd med en amerikansk flagga design i mitten. Andra patriotiska grafiska idéer inkluderar en örn framför en flagga, ett gult band, eller en flagga med ett ordstäv som "United We Stand" under den.
Seriefigurer

Var inte rädd för att gå med något lite okonventionella om det passar din personlighet. Placera en bild på din favorit seriefigur på huven eller dörren på din bil. Om du gillar superhjältar, placera en annan en på varje dörr. Kanske du har skapat din egen komisk eller tecknade serier. En grafisk kan vara ett bra sätt att få folk intresserade av serien.
Familj Pinnen figurerar

Grafik som representerar familjemedlemmar är ganska populärt och kan vara ett bra sätt att lägga till lite stil på din bil utan att känna som om du ska överbord. Gör en pinne figurerar grafik för att representera varje medlem i din familj. För varje ledamot, innehålla ett objekt som de tycker om. Om din son tycker om fotboll, har hans gestalt som håller en fotboll. Om din fru tycker om att spela flöjt, har hennes figur hålla det instrumentet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/hot-rods/92655.html

Previous:
Next:

Hot Rods

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.