Svenska Bil >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hur man målar flammor på en Hood

Förvandla din bil till en hot rod med accenting huven med lågor. Flames kan målas på med auto färg och kan anpassas för att komplettera din bil och för att passa din smak. Flames kan vara vilken storlek och vilken färg som helst. Flames kan också använda flera färger för att skapa en luft-borstad effekt. Få idéer för lågor för din bil genom läsningen hot rod tidskrifter och webbplatser. Saker du behöver
Automotive vax och fett remover sälja Grease penna
Maskeringstejp
600-grit våtslippapper
Pre-färgytan Cleaner Review Duk
färgspruta
Automotive primer
Automotive måla
Visa fler instruktioner
1

Tvätta din bil med en bil vax och fett remover.
2

Rita flammönstret på huven med en fett penna. Känn dig fri att använda en kartong eller tjockt papper utskurna mallen för att spåra mönster, eller rita lågorna fri hand om det är din stil. Addera 3

masken utrymmena runt och i mellan lågorna med maskeringstejp. Smaltejp är bra för att komma runt kurvorna. Kontrollera att det inte finns några luckor och att maskeringstejp är ordentligt nedtryckt.
4

Sand de områden som ska målas med 600 grit våtslippapper.
5

Torka de områden som ska målas med en trasa och pre-paint yta renare att ta bort slipdammet och att förbereda ytan för att acceptera måla.
6

masken omgivande delar av bilen, som vindrutan , sidorna, grillen etc. så att de inte blir befläckade med färg. Använd plast eller slaktare papper och maskeringstejp för att blockera dessa områden.
7

Använd en spruta för att måla fordonsindustrin primer på lågan områden. Använd svepande rörelser och undvika att låta primern pool upp. Applicera tre på varandra rockar. Låt primern torka. De primer torkar snabbt och bör vara klar i högst 45 minuter.
8

Använd sprutan för att måla lågorna på samma sätt grundfärgen målades. Om du använder flera färgnyanser, börja med den ljusaste färgen och sedan arbeta mot den mörkaste färgen. Fjäder och överlappa kanterna av varje färg för att skapa en retuscherade utseende.
9

Låt färgen torka i 20 minuter och ta sedan bort maskeringstejp. Ta bort maskeringstejpen innan färgen är helt torr kommer att säkerställa att när tejpen tas bort, kommer i inte tar upp någon av lågan färg. Låt färgen avsluta torkning över natten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/hot-rods/92645.html

Previous:
Next:

Hot Rods

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.