Svenska Bil >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hur man målar en Cars Underrede

Uppmärksamhet på detaljer är ordet en med ägarna show bil. De polerar och målar varenda skruv, mutter och bult. Belöningen för deras hårda arbete och tålamod är en trofé, eller ännu bättre, är den eftertraktade titeln "Best in Show." Det något som kan dras av dessa entusiaster som vi kan tillämpa på våra dagliga motorfordon? Ja. För att förhindra rost och för att hjälpa din bil längre, överväga att måla bilens underrede. Detta kommer att bidra till att förhindra bilen från tidigt rostar bort och kan även hjälpa till med att samla in några fler dollar vid inbyte tid. Saker du behöver
Jack
Jack står
Skyddsglasögon
Vattenslang (med vatten) katalog Stålborste
Chassi måla
Luft pistol eller pensel
Air kompressor
Visa fler instruktioner
1

parkera din bil på en hård plan yta och dra åt handbromsen.
2

Palla upp fordonet. Placera en domkraft under bilen och höja den tillräckligt hög för att tillåta dig att arbeta under bilen. Vila bilen på pallbockar. Gör detta för att alla fyra hörnen om måla hela underredet.
3

Tvätta bilen. Sätt på dig skyddsglasögon. Tvätta hela underredet av bilen med en slang och vatten och låt torka.
4

Prep bilens underrede. Med hjälp av en stålborste, ta bort all lös färg, rost och vägsmuts. Borsta hela underredet till stöd i färgadhesionen.
5

Eftertvätta fordonet. Spraya hela underredet igen med vatten och låt det torka ordentligt.
6

Måla underredet. Använda ett chassi måla i ett väl ventilerat utrymme, måla chassit och underredet med antingen en luftpistol eller en pensel. Applicera färgen enligt tillverkarens anvisningar och rekommendationer päls. Se till att det finns ett bra lager färg på hela underredet. Låt rockar att torka enligt tillverkarens anvisningar.
7

Lyft upp bilen bort av domkraften med domkraften. Avlägsna pallbockar, sänk fordonet och ta bort jack. Ta dina skyddsglasögon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/hot-rods/92632.html

Previous:
Next:

Hot Rods

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.