Svenska Bil >> bilentusiaster >> Likbilar >> Content

Hur du skyddar en Hearse

Låt oss inse det, är det ett faktum att begravningsfordon uppmärksammade. De flesta av de uppmärksammat är inte skadligt. Men om du vidta särskilda försiktighetsåtgärder för att skydda din likbil du kan hitta dig själv alltför ofta offer för vandalism. Läs vidare för att lära sig hur man skyddar en likbil. Instruktioner
1

Park ditt likbil inne när det är möjligt. Garage din likbil över natten kommer att eliminera en hel del möjligheter för skadegörelse.
2

Lämna vagnen parkeras under en gata ljus när du har att parkera den utanför på natten.

3

Installera ett larm på din likbil. Även om de flesta människor inte uppmärksamma ljudet av ett billarm, fungerar det ändå bra att skrämma bort skulle vara tjuvar och vandaler. Ett larm klingande kommer också göra dig uppmärksam på eventuell vandalism innan förövarna har tillräckligt med tid att göra för mycket skada.
4

sätta ett klistermärke på din likbil på ett mycket synligt område. Dekalen bör läsa "Skyddad av" och sedan namnet på alla företag. Det spelar ingen roll att företaget inte skyddar din bil, kommer det sticker avskräcka vandalism genom att be på vandaler paranoia.
5

Överväga att installera övervakningskameror övervakning om du parkera din likbil i en utanför mycket varje natt.
6

Täck ditt likbil på natten med ett tybond material fordon lock. Dessa omfattar är lätt och tålig och är lätt att sätta på och ta av.
7

Carry helförsäkring på din likbil som täcker skadegörelse. Det är också en bra idé att se till att skyddet täckning inkluderar glas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/hearses/92588.html

Previous:
Next:

Likbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.