Svenska Bil >> bilentusiaster >> Likbilar >> Content

Hur du köper en Hearse på en bil Show

Så du behöver en bil och du funderar på att köpa en likvagn. Det kan vara en intressant konversation-starter, och, som ett transportmedel, har en likbil en hel del utrymme för att bära vad du vill. En bilutställning är ett bra ställe att hitta en. Instruktioner
1

Bestäm att en likbil är vad du verkligen vill köpa. Frågor om pris, tillgänglighet, och dina egna personliga behov kommer in i bilden. Det finns ett antal märken och modeller av bilar att välja mellan.
2

Läs den lokala öre-sparare och tidningar för radannonser tillkännage kommande bil visar i ditt område. Speciellt under sommarmånaderna, beroende på var du bor, bör det finnas gott om bilen visar att besöka.
3

vara villiga och möjlighet att resa en bit för att komma till en viss bilmässan . En likbil är ett unikt objekt, och du kanske måste resa ur egen komfortzon för att titta på tillräckligt med exempel för att hitta vad du vill.
4

Kontrollera Internet för olika tänkbara arenor för sådana föreställningar. En likbil är en stor attraktion runt Halloween tid, när du kan vara benägen att hitta utställningar och andra montrar för begravningsbilar.
5

Delta Cool Ghouls Likbil och Car Show i Dearborn, Michigan. Detta årliga evenemang lockar likvagn ägare från hela USA och Kanada.
6

Ta med pengar till showen, och vara redo att förhandla med ägaren av vagnen som du väljer. Efter att ha kontanter till hands kan vara ett incitament för vissa bilägare att förhandla fram ett lägre pris för en potentiell köpare.
7

Ordna transporterar detaljerna med den tidigare ägaren på ett sådant sätt att vara till ömsesidig nytta. Var redo för en mängd olika möjligheter för att få din bil tillbaka hem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/hearses/92587.html

Previous:
Next:

Likbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.