Svenska Bil >> bilentusiaster >> Likbilar >> Content

Hur Pimp en Hearse

Den likbil är det traditionella sättet att transportera de döda. Trots detta, många människor älskar att köra begravningsbilar och lura dem i ovanliga stilar. Det grundläggande temat är ofta gånger en morbid eller gotisk stil, vilket gör användningen av vagnen s makabra rykte. Instruktioner
1

Få en bra lack i en sorgsen svart eller med flammor och ljusare färger. Detta kommer att visa kontrasten mellan vagnen är avsedda ändamålet, och det roliga syftet det tjänar nu.
2

Utnyttja dekaler på sidorna och baksidan av bilen. Använd Liemannen och dödskalle dekal, om du använder en hotfull pimp ut stil.
3

Pimp ditt golv. Lägg ner plysch mattan, såsom lila rulltobak. Jet svart fungerar bra med den makabra tema.
4

Investera i ett bra ljudsystem. Använd högtalarna för att pumpa ut basen, så att folk vet en pimped ut likvagn anländer.
5

Få gardiner till sidofönstren. Style gardiner för att matcha ditt tema. Håll gardiner stängda för att lägga till mysteriet med vad som finns inuti.
6

Täck era platser med en plysch material, vinyl eller annat funky textil. Den lokala tapetserarverkstan kommer att ha ett urval av beläggningar att välja mellan, eller prova de lokala butiker, som bär färdiga täcker bilbarnstol.
7

Häng dekorationer från backspegeln, som matchar ditt tema. New Age butiker kommer att ha en eklektisk utbud, medan en Biltema kommer att bära andra stilar, som passar en mer traditionell pimp ut mode.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/hearses/92586.html

Previous:
Next:

Likbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.