Svenska Bil >> bilentusiaster >> Likbilar >> Content

Hur får Delar till en Hearse

Hitta delar för en likbil tar lite mer kunskap än att hitta delar till din genomsnittliga ride. Den likbil entusiast gemenskap, har dock gjort det en gång svårt knepig att hitta likvagn delar till mer av en hobby med massor av butiker och alternativ. Oavsett om du är en begravning professionell service företaget fordonet, eller en likbil entusiast fixa en begagnad rida, kan du följa dessa steg för att hålla din likbil på språng. Instruktioner
1

Skura auto junkyards för gamla delar. Likbilar är en av de vanligaste skrotade bilar, eftersom det finns få begagnade hearse köpare. Många junkyards har särskilda likvagn sektioner eller känner till ett annat skroten som gör.
2

Hitta företag som är specialiserade på att hantera delar från en viss tillverkare. De flesta hearses görs av stora bilföretag som Cadillac, den mest kända likbil maker. Se delar avdelning av lokala återförsäljare för ditt märke i likvagn.
3

köpa en begagnad likbil. Att köpa en nedsliten likvagn kan vara det billigaste och mest bekväma sättet att få delar. Begagnade begravningsbilar kan vara mycket billigt, med hela bilen ofta kostar mindre än en enda ny del. Övervaka platsannonser för fynd.
4

Annonsera i platsannonser och tidskrifter auto om du behöver en mycket specifik del. Bil entusiaster uppmärksam på tidningen platsannonser, så om du behöver en viss del, kör en annons i en lokaltidning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/hearses/92584.html

Previous:
Next:

Likbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.