Svenska Bil >> bilentusiaster >> Likbilar >> Content

Hur man hittar en Hearse

Likbilar är begravnings fordon utformade för transport kistor. Deras lyxiga förare och arbetsuppgifter morbida har gjort begravningsfordon en populär begagnad bil för några bilentusiaster. Att hitta en till salu kan vara något utmanande eftersom de är begränsade i antal, men om du vet var du ska leta, blir sökandet mycket lättare. Instruktioner
1

Skapa en önskelista för din likbil. Du måste bestämma om du letar efter en ny eller begagnad likbil, vilka villkor du vill vagnen vara i, vad din budget är, och vad särskilt modeller du är intresserad
2

Leta likvagn tillverkare och erbjudanden att prissätta nya modeller. I USA, är hearses typiskt genom Cadillac och Lincoln.
3

Kontakta lokala begravningsbyråer för begagnade begravningsbilar som de kan ha till försäljning. Styrelsen kan också veta om bra källor för kvalitet begagnade begravningsbilar. Vissa begravningsbyråer hyr sina begravningsfordon eller kontrakt för deras användning med en tredje part. För kortvarig användning, kan detta vara ett bra alternativ.
4

Prenumerera på begravningen industrin publikationer. Många kommer att lista nya och begagnade begravningsbilar i den sekretessbelagda delen.
5

Sök igenom och offline platsannonser och auktioner. Craigslist, lokala auto klassificeras publikationer, Hemmings Motor News, eBay och andra annonser är bra ställen att starta. Se till att titta under avsnitten som kan tyckas endast svagt relaterat. Webbplatser och forum om ämnena likbilar har ofta en förteckning över begravningsbil till salu från medlemmarna så sökandet efter dem också.
6

Hitta andra likvagn entusiaster och samlare. Leta efter regionala likvagn klubbar eller nätverk. Prata med dem om vad du letar efter och din budget. Inte bara kommer de att kunna ge dig goda råd om att köpa och köra en likbil, kommer de också vet var man kan hitta begravningsbilar och ansluta dig med människor som säljer en.
7

Leta i skräp eller rädda varv. De som letar efter ett renoveringsobjekt eller delar till en annan likbil kan ibland hitta gamla eller slog upp begravningsbilar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/hearses/92583.html

Previous: No
Next:

Likbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.