Svenska Bil >> bilentusiaster >> exotiska bilar >> Content

Hur man kör över hela USA i ett urval av Supercars

En superbil kan generellt betraktas som någon bil med en kraftfull V8-motor såsom fordon som skapats av Lamborghini och Ferrari. Äga en superbil som det kostar hundratusentals dollar, och är helt enkelt inte praktiskt. Men, kan du hyra en superbil för dagen - eller testa mer än en vid särskilda evenemang - till en bråkdel av kostnaden. Även de företag som inte tillåter dig att faktiskt köra över USA, kommer du att kunna turnera i området kring händelsen eller ras på ett specifikt spår. Saker du behöver
Körkort
Visa fler instruktioner
1

Kontakta en byrå som erbjuder uthyrning av superbilar. Boka din plats via telefon eller på nätet minst en månad i förväg. Betala hela beloppet innan du anländer till händelsen eller uthyrningsfirman. Mycket få myndigheter tillåter dig att bara dyka upp utan förvarning och brukar inte ta utrustning som behövs för att behandla din transaktion.
2

Drive till händelsen, eftersom dessa händelser inträffar över hela USA. Den närmaste händelse kan vara så långt som 500 miles. Majoriteten kommer att inträffa i närheten av stora flygplatser för att rymma utländska semesterfirare. New York, Los Angeles och Chicago är de vanligaste platserna.
3

Lyssna på de 45-minuters instruktionerna från kursledaren. Han kommer att instruera dig om hur bilen fungerar, hur man byter redskap och annan relevant information.
4

Drive kurserna eller tävlingsbanor tilldelats dig. Vissa företag gör att du kan åka vart du vill i flera timmar, medan andra kräver att du följer en bly föraren eftersom han tar dig runt banan. Vissa erbjuder även möjligheten att köra supersportbil i toppfart på en jet landningsbana på mindre flygplatser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/exotic-cars/92565.html

Previous:
Next:

exotiska bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.