Svenska Bil >> bilentusiaster >> exotiska bilar >> Content

Hur man installerar Underredet lysdioder

Underbody lysdioder erbjuder dig en unik möjlighet att verkligen göra bilen sticker ut på vägen. I själva verket nuförtiden, vissa underredet LED-belysning installation kit kommer med en avgift manöverkontakt som låter dig ändra färgerna i LED-lampor på vilja. LED-lampor har många starka sidor, inklusive deras ljusstyrka och deras hållbarhet, men de är ofta ogillat av myndigheterna. Därför, överväga att installera en "kill switch" i samband med din underrede lysdioder, så att du kan förvandla din LED-lampor på och av efter behag. Saker du behöver
Drill
12-gauge AWG kabel
Metal fästen
Skruvar
laddningsregulatorn ("kill switch") katalog Distribution blocket
Visa mer Instruktioner
1 platser

Mark på chassit på din bil, där du vill installera ditt underrede lysdioder. Helst dessa platser är borta från rörliga delar, speciellt varma områden och elledningar. Beroende på reglerna i ditt tillstånd, kan du bli tvungen att placera dina LED-lampor där de inte syns.
2

Borra hål i chassit med hjälp av en borr. Thread LED-rör motagefästena och skruvar tråd genom hålen i fästena. Fäst LED lysrör till karosseriet med skruvar genom hålen som du borrade i bilen. Addera 3

Montera distributionen blocket enligt tillverkarens instruktioner på en plan yta i huven, bort från motorn, värme och kabeldragning.
4

Anslut underredet LED-lampor till distributionen blocket ledningar. Anslut distributionen blocket till bilbatteriet.
5

Install, om så önskas, en laddningsregulatorn "kill switch" i insidan av din bil. Borra ett hål i brandväggen, separerar som din bil interiör från motorn. Anslut "kill switch" till en 12-gauge AWG-kabel, köra kabeln genom hålet i brandväggen, och anslut den till distributionen blocket.
6

Starta din bil. Du bör kunna nu använda "kill switch" att förvandla dina underredet lysdioder på och av. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/exotic-cars/92559.html

Previous:
Next:

exotiska bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.