Svenska Bil >> bilentusiaster >> exotiska bilar >> Content

Hur man installerar Neon & LED innerbelysning Bil

Installera interiör bil lampor, oavsett om neon eller LED är ett bra sätt att anpassa insidan av din bil. Du kan installera innerbelysning längst ned i instrumentpanelen att lysa upp golvet för främre passagerare, under framstolarna, för att lysa upp golvet för baksätespassagerarna, eller för bekvämlighet i olika delar av bilen, t.ex. kartan facket. Interiör bil ljusinstallation är relativt enkelt, men kräver involverade elektriska ledningar, om du saknar erfarenhet av elektriska ledningar, konsultera en erfaren elektriker innan du börjar. Saker du behöver
12V tråd
Interiör bil belysning kit
In-line säkring
Vippströmställare
Lödkolv
Löd
Visa fler instruktioner

1

Stäng av bilbatteriet innan du börjar arbeta på din bil.
2

Hitta en lämplig plats i det inre av bilen för att installera ditt ljus, bort från där de kan lätt bli sparkad, förskjutas eller skadas. Montera rören på bilen struktur, enligt tillverkarens instruktioner.
3

Anslut din interiör belysning, enligt tillverkarens instruktioner, till "vippströmbrytare" som styr dina tänder, med 12V tråd.
4

Använd 12V kabel för att ansluta en säkring mindre än 18 inches från den positiva polen på bilbatteriet. Löd strömkabeln till säkringen, med en lödning pistol.
5

Anslut säkringen, med strömkabeln till vippströmbrytare på insidan av din bil. Pass strömkabeln, ansluten till säkringen, genom ett av de befintliga hålen i brandväggen i din bil, som separerar det inre utrymmet från motorn. Anslut den till vippbrytare, enligt tillverkarens instruktioner.
6

Slutför den elektriska kretsen genom att ansluta jordledningen från innerbelysningen till fast metall i bilens chassi. Det enklaste sättet att göra detta är att fästa tråden, med eltejp, på stål under instrumentpanelen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/exotic-cars/92556.html

Previous:
Next:

exotiska bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.