Svenska Bil >> bilentusiaster >> exotiska bilar >> Content

Hur man installerar en Neon Lights Underbody Kit

Neonrör, bestående av neon och /eller en kombination av andra inerta gaser såsom argon, xenon, krypton och helium, erbjuder ett glamoröst sätt att göra din bil stå ut, huruvida körning på vägen eller presentera din bil på bilmässor. Installera neonljus under bilen, särskilt om du har en neon ljus kit, är inte svårt om du har en grundläggande förståelse för mekaniska och elektriska installationsprocedurer. Du måste dock vara uppmärksam på var du installerar lampor, transformator och ledningar för att undvika en säkerhetsrisk. Överväga att anlita en erfaren elektriker innan arbetet påbörjas. Saker du behöver
Neonljus underredet kit
Borr
Skruvmejsel
Neon transformator
12-gauge AWG kabel
Lödkolv
Visa fler instruktioner

1

Montera neonrör under bilen, med hjälp av fästen och skruvar som följde med satsen. Undvik att montera rören i närheten av avgasrör eller elektriska ledningar, rådgöra med en mekaniker först om du är osäker. Borra hål i chassit på platser som gör att du kan montera neonrör utan dem faktiskt vara synliga. Se till att du inte kommer att borra genom ledningar, flytande linjer och eventuella mekanismer eller utrustning. Sätt skruvarna genom hålen, sätt parentes på andra sidan av hålen, anslut neonrör in mellan de två, och dra åt skruvarna.
2

koppla ifrån bilbatteriet innan kabeldragning dina neonljus , av säkerhetsskäl. Installera neon transformatorn i bilmotorn, enligt tillverkarens instruktioner. Du kommer att behöva borra hål i motorrummet för att montera transformator, se till att du inte borrar i närheten av kritiska ledningar, flytande linjer eller särskilt varma områden. För att undvika onödig /kostsamma skador, rådgöra med en bilmekaniker före borrning.
3

Anslut neon transformator, med 12-gauge AWG-kabel, till den positiva polen på bilbatteriet. Löd de två tillsammans, med lödkolven. Täck anslutningen helt med ett lämpligt tjockt och permanent all-weather isolering. Anslut den gröna (negativa) ledningen i AWG-kabeln till den fasta metallen av batteriet bostäder, för att tjäna som en grund.
4

Anslut ledningarna för neon rör, med 12-gauge AWG-kabel , till neon transformator, enligt tillverkarens instruktioner. Täck anslutningen helt med ett lämpligt tjockt och permanent all-weather isolering.
5

Anslut bilbatteri och förvandla din motor på. Om ditt kit är korrekt installerad, bör dina neonljus lyser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/exotic-cars/92555.html

Previous:
Next:

exotiska bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.