Svenska Bil >> bilentusiaster >> exotiska bilar >> Content

SA2005 Full Vs. Hälften hjälm

SA hjälm betyg är utformade specifikt för racing . SA står för " sport tillämpning . " Betyget kräver en antändlighet , och en roll- bar inverkan testet . Vissa SA hjälmar är inte Street Legal , eftersom de möjliggör en smalare synfält . Den SA2005 är 2005 hjälmen rating . Synfält

rakt framifrån SA2005 hjälmar är tillåtet att ha ett smalare synfält . De är främst öppna hjul racing , och vissa modeller är utformade specifikt för dragracing , både bil och motorcykel . Den öppna ytan versionen av hjälmen möjliggör mer perifera seendet , och är mycket bättre lämpade för sluten cockpit racing.
Ventilation

rakt framifrån SA2005 hjälmar är ofta förenliga med yttre ventilationssystem för slutna cockpit applikationer . Den halv hjälm behöver inte ett ventilationssystem som framsidan är öppen för luft .

Racing Application

Olika racing applikationer har olika hjälm krav . Kontrollera först att se om din racing club kräver en sluten hjälm , eller om en öppen yta är acceptabelt . Även vissa SA2005 full face hjälm är inte Street Legal grund av den smalare synfält , så de är inte lika mångsidig som deras öppna ansikte motsvarigheter . För alla öppna cockpit applikationer , är en sluten hjälm rekommenderas , men vissa program kan endast kräva en M - rated hjälm .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/exotic-cars/92549.html

Previous:
Next:

exotiska bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.