Svenska Bil >> bilentusiaster >> exotiska bilar >> Content

Hur leverera en motorcykel från Venezuela till Miami, Florida

Shipping en motorcykel från Venezuela till Miami kan vara synnerligen komplicerat och kommer troligen hamna kostar dig mer än att sälja cykeln och köpa en ny i staterna. Om du vill behålla din cykel för sentimentala skäl, dock kan det vara möjligt. Du kan antingen skicka din cykel sjövägen från Caracas till Port of Miami eller du kan skicka den med flyg från Caracas till Miami International Airport. Kom igång med dina förberedelser direkt eftersom det förmodligen kommer att ta dig ett par veckor. Saker du behöver
Registration
Titel
Motorcykel
Visa fler instruktioner
1

Samla alla papper du har att bevisa att du äger din motorcykel. Du kommer inte att kunna skicka den till USA utan en titel, som du bör ha fått när du köpte den. Du bör också ha ett kvitto som säger vad du betalat för motorcykeln samt din venezuelanska registrering.
2

Kontakt bil avlastare som Ship Mitt fordon, all last eller JC Shippers Motorcykel att få offerter leveranstid din cykel. Beroende på vilken nivå av service du behöver, kommer du att skickas antingen via båt eller flyg och avsändaren kan vara villiga att låda din cykel och hjälpa dig med juridiska krav för att få in det i den amerikanska
3

Ta din cykel till en professionell mekaniker och ha honom dränera bränslet och koppla bort batteriet. Du kanske kan göra det själv, men om bränslet inte töms ordentligt, kommer avsändaren att inte ta cykeln. Motorcyklar anses farligt gods, så du kommer att krävas för att göra cykeln så säker som möjligt leveranstid.
4

Rengör motorcykeln noggrant. US Customs Polisen kan inte acceptera din cykel om den är täckt av smuts och fett. Detta beror på att Naturvårdsverket inte vill farliga skadedjur lifta till landet på din cykel.
5

Crate din cykel. Din avsändaren kan göra trälådor för dig, men om du måste göra det själv, så säkra din cykel på en motorcykel låda. Cykeln måste spännas ner så det inte kommer att rulla eller välta. Du kommer att debiteras för storleken på lådan, så du kanske kan spara lite pengar genom att sända framdäcket separat. Leverera din cykel till Caracas hamn eller flygplats
6

. Eftersom det redan häck, måste du leverera den till hamnen eller flygplatsen på baksidan av en lastbil. Vid denna punkt, kommer din avsändaren ta cykeln. Beroende på om du skickar sjövägen eller med flyg, måste du vänta en till sex veckor för att plocka upp din cykel i Miami. Observera att du måste leverera din cykel till Caracas eftersom inte alla venezuelanska flygplatsen eller hamnen kommer att acceptera det som last.
7

Träffa din cykel i hamnen i Miami eller Miami International Airport. Här kommer din cykel att rensa tull och en säkerhet och utsläpp inspektion. Ge tullen polisen med din titel och ett kvitto som anger vad du betalat för cykeln, om du har en. Som av 2010, var import skatt på motorcyklar 2,4 procent av cykelns totala värde. Din motorcykel måste passera säkerhet och utsläpp inspektioner eller du kommer inte att tillåtas att importera det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/exotic-cars/92544.html

Previous:
Next:

exotiska bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.