Svenska Bil >> bilentusiaster >> exotiska bilar >> Content

Dyraste Lyxbilar

Termen lyxbil kan användas för att beskriva fordon som transporterar passagerare och ägare via mer än bara fyra hjul och en kropp. Typiska lyxbilar har högteknologiska datasystem som stöd i körning, parkering, navigering och intuitivt veta hur bilen ska hantera utifrån vägförhållanden. Nivån ovanför lyxbilar är de som är de ultimata lyxbilar, av vilka många är de dyraste bilarna i världen. Bugatti Veyron 16.4 Super Sport

Bugatti Veyron 16.4 Super Sport rankas som en av de dyraste lyxbilar i världen. Den har ett genomsnittspris för 2011-modellen, för mer än $ 2.200.000. En av de påkostade höjdpunkterna i samband med den här bilen har en toppfart på över 250 mph. Bilen är egentligen utformad för att köras på runt 204 km /h, och efter att gränsvärdet uppnåtts, syrgasmasker falla ner från visiret området. p> Kommer med en prislapp på över $ 750.000 fortsätter Shelby Super Cars Ultimate Aero att vara ett i-demand lyxbil bland eliten väljer ren överflöd. En 1,287 hästkrafter motor ligger under eleganta huven på denna turnerande och sportbil. Hantering styrs och förbättras genom ett omfattande datasystem som övervakar väglag och däckens prestanda. Vid $ 1.420.000, Lamborghini Reventó
Lamborghini Reventón

, n har en plats bland listan över de dyraste lyxbilar i världen. Mest känd för sin uppseendeväckande glas huva, liknar denna bil ett höghastighetståg jet eftersom styling, kropp linje och vinklar av bilen påminner om ett jaktplan. Bilen är också en sällsynt hitta, eftersom endast 20 producerades under 2010.
2010 Maybach Landaulet

2010 Maybach Landaulet kan ställa dig tillbaka ungefär $ 1,3 miljoner med priset går ännu högre när anpassningsmöjligheter och tillval och tillbehör läggs. Mer av en turnerande bil, detta fyrdörrars lyxbilar rankas som en av de dyraste personbilar med ett pris i intervallet två-dörrars sport-modeller. Unika funktioner inkluderar en taklucka som öppnas endast i den bakre delen av fordonet --- antagandet är att de som äger detta fordon skulle sannolikt ha en förare up front.
2010 Aston Martin One-77

2010 Aston Martin One-77 är prissatt till cirka $ 1.750.000, och produktionen för 2010 års modell var begränsad till 77 fordon. Den 700-hästars motor gör denna bil för att nå toppfart på 200 mph, och det är möjligt att slå 60 mph på 3,5 sekunder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/exotic-cars/92530.html

Previous:
Next:

exotiska bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.