Svenska Bil >> bilentusiaster >> exotiska bilar >> Content

Så här importerar JDM Cars från Kanada

En JDM bil är en japanska hemmamarknaden bil, som tillverkas och säljs i Japan. JDM bilar inkluderar högpresterande fordon, energisnåla bilar och terrängbilar. JDM bilar är populära som används import eftersom många bil entusiaster tror att bilarna Japan tillverkar för den inhemska marknaden har mer lockande funktioner och är i bättre skick än North begagnade amerikanska modeller. Om du försöker importera en JDM bil från Kanada, reglerna är desamma som för någon annan bil. Instruktioner
1

Köp en JDM registrerade redan till en kanadensisk ägare. Detta är viktigt eftersom du kan bara importera begagnade bilar från Canada och eftersom det innebär att den tidigare ägaren gick igenom alla problem att importera bilen från Japan.
2

Visa bilhandlare att du är en nonresident av provinsen. Detta innebär att du bara kommer att behöva betala de varor och tjänster skatt på bilen, som du kan få tillbaka senare per post. Addera 3

Be återförsäljaren om ett ursprungsintyg och fordon Titel . Dessa är provinsiella dokument att återförsäljarna fyller ut. Du behöver dem för att registrera din bil i USA
4

Skaffa ett köpebrev för bilen med ditt namn på. Du kan inte importera en hyrd bil.
5

Köp en sju-dagars licens och försäkring klistermärke från återförsäljaren. Detta kommer att täcka dig medan du kör bilen tillbaka till USA.
6

styrka att fordonet uppfyller USA: s utsläpp och säkerhetsbestämmelser. Komplett EPA Form 3520-1 och DOT Form HS-7. Bilen ska ha en etikett på motorutrymmet anger att den uppfyller dessa krav. Om inte, kontakta bilens tillverkaren och begära ett brev om att fordonet uppfyller alla tillämpliga federala Motor standarder fordonssäkerhet och miljöskyddsnormer Agency. Om bilen redan var lagligen importerats till Kanada, bör detta vara fallet. Brevet skall ange bilens Vehicle Identification Number (VIN).
7

Kör bilen till den amerikanska gränsen. Vid gränsen, måste du ta det genom tullen. Ge tulltjänstemän med de tidigare nämnda dokument och en förklaring om värdet på bilen, dess VIN och ditt namn och adress.
8

betala tull på din import. Detta steg krävs för att din bil har importerats från Japan. Som av 2010, måste du betala 2,5 procent av bilens värde. Som en återkommande bosatt i USA, kan du använda din $ 400 Tull undantag för att täcka den första $ 400 av skatten, så att du bara betalar om bilen kostar dig mer än $ 16.000.
9

Försäkra din bil. Du kan inte registrera en bil i de flesta stater tills du köper försäkring.
10

Registrera din bil på din lokala avdelning av motorfordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/exotic-cars/92524.html

Previous:
Next:

exotiska bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.