Svenska Bil >> bilentusiaster >> exotiska bilar >> Content

Hur Hyr exotiska bilar i Ohio

Många hyr exotiska bilar för bröllop, studentbaler och andra speciella tillfällen, eller bara för att uppleva det roliga med att köra en. Exotiska biluthyrning kan inkludera restaurerade klassiska eller vintage fordon, sportbilar såsom Corvetter, och exklusiva varumärken som BMW, Lexus och Mercedes. Några exotiska biluthyrningsfirmor är spridda över hela Ohio, dessa företag fungerar på samma sätt som traditionella hyrbilar. Dessutom är vissa limousine företag och idrottsföreningar bil hyra fordon. Saker du behöver
giltigt körkort
Major kreditkort
Visa fler instruktioner
1

få försäkrade. Eftersom exotiska bilar är oftast dyra eller i fallet med antika bilar, ovärderliga, kan försäkring priser vara högre än vad du normalt bär. Din bil försäkringsbolag kan ha möjlighet att tillfälligt höja din täckning gränser för att försäkra din hyra. Dessutom har många stora kreditkort har bestämmelser för hyrbil försäkring som en del av ditt kontrakt. Denna täckning kan vara tillräcklig för att säkerställa en exotisk bil. Du kanske också kunna köpa extra försäkring från uthyrningsfirman.
2

Upprätthålla en ren drivande post. Medan enstaka parkeringsbiljett och fortkörning kränkning är bra, kommer många exotiska hyra organisationer hyr inte till dig om din färdregistreringen har många olyckor och andra kränkningar på din post. I de flesta fall ett rattfylleri brott kommer att resultera i en automatisk diskvalificering från att hyra en exotisk bil. Färdregistreringen kontroller kan utföras på alla förare av bilen, så se till att alla noterade på ditt hyreskontrakt har en ren rekord.
3

Betala insättningar och avgifter. Till skillnad från traditionella hyrbil myndigheter, många lyxiga uthyrningsföretag kräva betalning av skador insättningar utöver andra avgifter. Skador insättningar återbetalas efter att du har återvänt till fordon i gott skick. Innan hyra bilen för dig, kan byrån placera ett grepp om ditt konto för hela beloppet av hyran och deposition.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/exotic-cars/92523.html

Previous:
Next:

exotiska bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.