Svenska Bil >> bilentusiaster >> exotiska bilar >> Content

Hur avdelning en Cobra bil i Virginia

Olika versioner av Mustang Cobra har producerats genom åren, med början med Mustang Shelby Cobra i slutet av 1960. Oavsett modell bör Cobra vara titeln. I Virginia, om du har förlorat titeln eller den tidigare ägaren inte ge dig en titel, kommer du eller den tidigare ägaren måste beställa en ny titel innan du kan åter-titel fordonet. Om detta är en ny Cobra, kan du skicka istället Tillverkarens ursprungsintyg eller MCO eller MSO. Detta intyg ges av bilhandlare. Instruktioner
1

Samla din titel eller MCO, köpebrev, bevis på adress och inköpsbevis. Om du inte har en titel, kan du beställa en ny från en DMV servicecenter, komplett "Ansökan om byte och suppleant avdelningarna" eller online. Det är en ersättning titel avgift på $ 5 från 2010. Bevis på adress innehåller en ny W-2, original månatliga kontoutdrag, räkningar, försäkringar räkningen, lånekostnader faktura eller US Postal adressändring formulär. Bevis på köpet ingår ett fordon köpebrev eller säljarens deklarerade försäljningspris klar på titeln.
2

Slutför en "Ansökan om titel och registrering" formen. Denna blankett finns på en Virginia DMV kontor eller online. Ange ägarens fullständiga namn, någon kvarstad innehavare uppgifter och fordonsinformation.
3

in en Virginia titel, bevis på adress och inköpsbevis till en DMV representant. Se till att "Tilldelning av titel från Owner," "Ansökan om ny ägare Certificate of Titel och registrering" och vägmätare avsnitten uttalande är klar. För out-of-state titlar, klara den föreskrivna säljare, köpare och sektioner vägmätare.
4

Betala $ 10 textning avgift (från 2010), plus 3 procent försäljning skatt eller $ 35 (vilket som är störst ). Du kommer också att behöva betala anmälningsavgiften på $ 40,75 (från 2010), om du väljer att registrera fordonet. Registrering kräver också försäkringsbevis.
5

Välj en elektronisk eller papper titel. Om du begär en elektronisk titel, kommer DMV hålla titeln på filen för dig. Du kan begära en papperskopia som helst genom att gå till DMV kontoret. Det finns ingen avgift för den första papperskopia. Om du begär ett papper titel, kommer titeln att skickas till dig med posten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/exotic-cars/92521.html

Previous:
Next:

exotiska bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.